SVESNI SMO ŠTA NAS ČEKA Dejan Radonjić očekuje odgovor Partizana u drugom meču finalne serije
KK Crvena zvezda

 

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da će druga utakmica finala ABA lige protiv Partizana biti još intenzivnija i dodao da njegova ekipa taj meč mora da odigra sa velikom energijom i odgovornošću.


- Očekuje nas još intenzivnija utakmica u rasporedu po kome se finale igra na svaka dva dana. Moramo da budemo spremni da još jednom odbranimo domaći teren - rekao je Radonjić za klupski sajt.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su sinoć ekipu Partizana sa 90:76 i poveli sa 1:0 u finalu plej-ofa ABA lige, a već sutra će ponovo dočekati crno-bele u drugoj utakmici finalne serije.

- Svesni smo veće važnosti drugog meča protiv Partizana, zbog toga moramo biti veoma koncentrisani, da sa velikom energijom i odgovornošću odigramo ovu utakmicu koja zbog samog rasporeda dobija na još većoj važnosti - rekao je Radonjić i dodao da očekuje još veću podršku sa tribina.
SVESNI SMO ŠTA NAS ČEKA Dejan Radonjić očekuje odgovor Partizana u drugom meču finalne serije

ABA liga/Dragana Stjepanović

 


Košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić rekao je da je pred njegovom ekipom još teža utakmica od prve.

- Moramo da odigramo još bolje, jos čvršće i sa još više koncentracije jer je ova utakmica još važnija od one prve. Pozivam naše navijače da dodju sutra u još većem broju i pruže nam još veću i još glasniju podršku - rekao je Dobrić.

Druga utakmica finala ABA lige izmedju Crvene zvezde i Partizana na programu je sutra od 20.00 u hali "Aleksandar Nikolić".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading