DRUGI MEČ ĆE BITI OPASAN Radonjić zadovoljan, ali i oprezan posle pobede
ABA liga/Dragana Stjepanović

Košarkaši Crvene zvezde poveli su u finalu AdmiralBet ABA lige, pošto su u prvoj utakmici pobedili Partizan - 90:76.

Trener Dejan Radonjić je bio zadovoljan posle trijumfa, ali zna da će njegov tim morati još mnogo znoja da prolije da bi došao do titule. Zato je oprezan pred drugi duel.

- Očekivano težak meč, kao što smo pričali ovih dana. Partizan je na početku utakmice bio bolji, gradio je kvalitetnom igrom rezultat Mi smo u drugoj četvrtini uspeli i pored ne tako zadovoljavajuće igre da dođemo do izjednačenja i na kraju do prednosti", rekao je trener Crvene zvezde Dejan Radonjić. "Početak treće četvrtine je bio veoma značajan, bili smo dobri u oba pravca i došli do prednosti koja nam je dala prostora da može da igramo i bolje u nastavku. Bilo je potrebno da budemo veoma koncetriusani kao što sam rekao juče, jer Partizan ima kvalitet na svim pozicijama. Držali smo prednost, nismo dali da nas stignu. Što se u ranijim utakmicama dešavalo. Uspeli smo da dođemo do pobede. Moramo da budemo veoma dobri u sledećem duelu, jer sam svestan, a i iskustvo mi nalaže, jer drugi meč može da bude veoma opasan kad se ovde igra zbog različitih stvari. Iskoristio bih priliku da čestitam Kaliniću jer je postao otac danas - rekao je Radonjić.

ZVEZDA JE KAZNILA SVE Obradović odao priznanje večitom rivalu

Crvena zvezda je za tri šutirala veoma dobro - 11/23.

- U mnogim parametrima smo bili dobri, ne samo u šutu. Čak 24 asistencije su bile veoma značajne za nas. Kako je vreme odmicalo nalazili smo bolja rešenja. Na početku nije bilo tako - naveo je trener crveno-belih.

U nedelju od 20 časova je drugi meč.

- Ovo je finale, svaki meč je prilika da se urade neke stvari koje donose pravegu. Svesni smo da dolazi utakmica na kojoj će Partizan doći da nas pobedi - zaključio je Radonjić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading