POZOVI BENA ZA POBEDU Zvezdin specijalac za golove vratio crveno-bele na "plus dva", titula je sve bliže
Alo!/Vladimir Marković

 

Nije bilo lako, nije bilo ni mnogo lepršavo, ali kada je u pitanju titula, svaka pobeda je zlata vredna. Sigurno da "zvezdaši", kao i Dejan Stanković neće dugo pamtiti duel sa Čukaričkim po drugim paremetrima, osim po pobedi i trijumfu koji je crveno-bele približio odbrani trona.

Mlada i borbena ekipa "brđana" dala je sve od sebe i pokušala da iznenadi Zvezdu. Moglo je da bude vrlo nezgodno po domaće u nekoliko navrata, ali je prilaz golu bio zatvoren.

Malo pravih prilika, ne toliko atraktvinog fudlbala, na šta je uticala i kiša koja je padala tokom prvog poluvremena i otežavala igru igračima. Ono što je najbitnije za Zvezdu jeste da je El fardu Ben u 40. minutu pogodio mrežu Čukaričkog za svoj 15. pogodak u sezoni.

Mirko Ivanić je imao zicer u 54. minutu, ali je mladi Mićović bio odličan na golu i zaustavio vezistu domaćih. Imao je i Ohi sjajnu šansu, Pavkov je tukao stativu, a svi ti promašaji mogli su skupo da koštaju šampiona.

POZOVI BENA ZA POBEDU Zvezdin specijalac za golove vratio crveno-bele na

Alo!/Vladimir Marković

 

Ergelaš je u 88. minutu došao do lopte u kaznenom prostoru Zvezde, a sjajnim startom Milan Gajić je možda izrastao i u junaka utakmice. Kao što i Dejan Stanković kaže: Ovakvim utakmicama se osvaja titula.

Crveno-beli su sada na četiri koraka do trona, a naredni meč igraju 1. maja u Novom Sadu protiv Vojvodine.

CRVENA ZVEZDA - ČUKARIČKI 1:0 (1:0)

Ben u 40. minutu za Zvezdu

Stadion: Rajko Mitić (Beograd), Sudija: Momčilo Marković

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Gajić, Eraković, Dragović, Rodić – Sanogo, Kanga (od 91. Pankov) – Ben (od 65. Srnić), Ivanić, Katai (od 91. Krstičić) – Pavkov. 

ČUKARIČKI: Mićović – Rogan, Puškarić, Šapić, Tošić – Mijailović, Kovač (od 90. Belić) – Stevanović (od 58. Roganović), Lukić (od 58. Ergelaš), Savić (od 90. Kembel) – Aganspahić.

KRAJ!

90+1. minut - Dve promene i u Zvezdi. Krstičić menja Kataija, dok je Radovan Pankov na terenu umesto Kange.

90. minut - Dve promene u Čukaričkom. Norman Kembel u igri umesto Savića dok Belić menja Kovača. Igraće se još četiri minuta.

89. minut - Koliko je sada bilo opasno! Okliznuo se Eraković, a u poslednjem trenutku Milan Gajić uklizava i sprečava Ergelaša da postigne gol.

78. minut - Veliku šansu sada propušta Ohi! Zakasnio je Norvežanin na drugoj stativi da samo gurne loptu u mrežu nakon centaršuta Kataija!

76. minut - Mogu svi da odahnu, Borjan se pridigao. Još uvek ne može najbolje da se osloni na levu nogu, ali čini se da će sve biti u redu.

68. minut - Sudario se sada Milan Borjan sa Strahinjom Erakovićem i čini se da uopšte nije naivna povreda kapitena Zvezde. Čekamo da vidimo da li će moći da nastavi meč.

65. minut - Pravi i Dejan Stanković dve izmene. Slavoljub Srnić na terenu,a van igre ide Ben, dok Ohi menja Pavkova.

58. minut - Dve promene u redovima Čukaričkog. Roganović u igri umesto Stevanovića, dok Lukića menja Ergelaš.

54. minut - Kakva sada prilika za Zvezdu! Mirko Ivanić je izbio sam na golmana Mićovića koji mu nogama skida zicer i ostavlja goste u igri!

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

POLUVREME!

40. minut - GOOOOL! Ben! Odbila se lopta do napadača Zvezde kome nije bilo teško da pogodi mrežu!

 

 

38. minut - Odličan udarac Miladina Stevanovića iz slobodnog udarca i sjajna parada Borjana koji ne dozvoljava gostima da postignu pogodak.

30. minut - Pokušaj sada Stefana Kovača koji je nakon solo prodora pokušao da ugrozi gol Milana Borjana, ali je njegov šut otišao daleko od gola Zvezde.

28. minut - Stativa! Milan Pavkov je glavom pokušao da matira Mićovića nakon kornera koji je izveo El Fardu Ben. Od svega samo okvir gola.

23. minut - Pretio je Aleksandar Katai iz slobodnog udarca, ali je njegov šut zakačio jednog od igrača u živom zidu i lopta je otišla pored gola.

15. minut - Za sada bez pravih prilika na obe strane. Kiša koja pada u Beogradu otežava posao i jednoj i drugoj ekipi, pa se često dešava da neko prokliza ili se oklizne.

18.32 - Utakmica je počela!

18.20 - Ovo će biti treći susret Crvene zvezde i Čukaričkog ove sezone. Crveno-beli su u prva dva meča slavili, na Banovom brdu sa 2:1, dok je na "Marakani" bilo 3:0.

18.06 - Što se tiče klupe za rezervne igrače, šansu će čekati:

Crvena zvezda: Gordić, Pankov, Krstičić, Falco, Motika, Stanić, Piccini, Stanković, Srnić, Gobeljić, Ohi.

Čukarički: N. Belić, Kembel, Ergeleš, Tanasijević, Čolović, Spasojević, K. Belić, Čolić, Roganović.

18.05 - Pre nego što se pozabavimo statistikom, evo kako izgledaju postave:

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Gajić, Eraković, Dragović, Rodić – Sanogo, Kanga – Ben, Ivanić, Katai – Pavkov. 

ČUKARIČKI: Mićović – Rogan, Puškarić, Šapić, Tošić– Mijailović, Kovač – Stevanović, Lukić, Savić – Aganspahić.

18.00 - Doban dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču trećeg kola plej-ofa Superlige Srbije između Crvene zvezde i Čukaričkog. Uz alo.rs pratite uživo dešavanja sa "Marakane".

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading