SJAJAN GEST Nezbrinuta deca pripremala uskršnja jaja sa Zvezdinim igračima
FK Crvena zvezda

 

Deca su imala priliku da farbaju jaja sa prvotimcima, koji su nakon treninga došli do glavnog terena i na atletskoj stazi podno severne tribine uveličali ovaj lep događaj. Prisutni mališani nisu krili uzbuđenje i oduševljenje što imaju priliku da posete Marakanu, i druže se sa Zvezdinim igračima, koji su im dolaskom izmamili osmehe na lica. Ispred Hrama Svetog Save, događaju je prisustvovao i sveštenik Dragan Šovljanski, koji je istakao da su ovakve akcije neophodne u današnje vreme, ali i naglasio da je Crvena zvezda jedna velika porodica.

 
- Pre svega, prenosim vam pozdrave i blagoslove njegove Svetosti Partijarha našeg sprskog Porfirija. Ovo nije jedina akcija kojoj mi prisustvujemo i moram da pohvalim FK Crvene zvezda na zabrinutosti i volji da učestvuje u ovakvim stvarim. To je stvarno za pohvalu. Mi kao Srpska Crkva smo uvek tu da podržimo ovakve akcije, i smatramo da je to zaista neophodno. Sport nije samo trčanje za loptom,nego i druženje, i uopšte bivanje sa porodicom. Fk Crvena zvezda je jedna velika porodica, koja okuplja ne samo svoje članove,već i sve one kojima je potreban porodični zagrljaj. Mi smo kao Crkva tu da pomognemo ovu akciju, i prisustvujemo ovom lepo druženju - zaključio je sveštenik Dragan Šovljanski.
 
Crvena zvezda je i ove, kao i prethodnih godina obratila pažnju na decu koja se nalaze u ovim ustanovama, a ovo je bio samo jedan u nizu humanih događaja. I prethodne godine, ova akcija je organizovana na "Marakani", ali je ove godine to bilo u dosta većem obimu. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading