GENERALNI DIREKTOR ZVEZDE Dokazali smo da smo najveći, Eraković zaslužio de ide na Mundijal
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Zvezdan Terzić izneo je svoje mišljenje o meču Crvena zvezda - Partizan preko izjave koja je dostavljena medijima.

Slegli su mi se utisci posle 167. večitog derbija i oni su definitivno pozitivni, bez obzira na komentare o samoj igri. Zvezda je puno dobila i puno toga dokazala i na ovom derbiju. Dokazali smo da posle tri godine bez poraza u derbiju, apsolutno zasluženo nosimo titulu suverenih fudbalskih vladara na ovim prostorima. Dokazali smo da posle pet duela sa večitim rivalom bez primljenog gola na Marakani ona jeste neosvojiva tvrđava i potpuno zasluženo već četiri godine čuva titulu šampiona.

Dokazali smo da smo organizaciono, kao klub ubedljivo najveći i najmoćniji. Sve je proteklo bez i najmanjeg problema. Bio je to pravi spektakl. Dokazali smo da imamo apsolutno poverenje zvezdaša, koji su za samo mesec dana već drugi put napunili Marakanu. Dokazali smo da imamo najboljeg trenera na ovim prostorima, koga trener sa klupe večitog rivala nije uspeo da pobedi ni u šestom međusobnom duelu. Naravno, dokazali smo i da je naš tim za nekoliko klasa bolji od bilo kog u ovom trenutku. Međutim, ono što smo dobili, a to je uz sačuvano prvo mesto i najvažnije u ovom trenutku, je definitivna potvrda da je Strahinja Eraković štoper evropskog renomea i reprezentativnog kvaliteta.

GENERALNI DIREKTOR ZVEZDE Dokazali smo da smo najveći, Eraković zaslužio de ide na Mundijal

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

MOŽDA JE OVO KLJUČ ŠAMPIONSKIH TRKA U SRBIJI? Dejan Stanković ne zna za poraz protiv Aleksandra Stanojevića

Verovali smo u Strahinju sve ove godine i podržavali ga. Prolazio je i kao omladinac pripreme sa prvim timom, a potom vrlo rano dobio priliku, i znali smo da ako budemo imali strpljenja, Eraković će postati još jedan u nizu velikih bisera koje je Zvezda „izbacila“ iz svoje škole. On je to definitivno potvrdio i na ovom derbiju, jer je bez dileme bio najbolji akter utakmice i u potpunosti uštopovao sve napadače rivala. Dominirao je do te mere da je lako rešavao duele „jedan na jedan“ i kontrolisao situaciju u polju, a često se i priključivao napadima. Zvezda ima možda i najbolji štoperski tandem u ovom veku, i to smo potvrdili ne samo u domaćem prvenstvu, nego i mečevima u Evropi. Eraković je apsolutno zaslužio da ponese i dres A reprezentacije i da se nađe na svetskom prvenstvu u Kataru, jer u ovom trenutku Srbija nema boljeg štopera u od njega.

GENERALNI DIREKTOR ZVEZDE Dokazali smo da smo najveći, Eraković zaslužio de ide na Mundijal

FK Crvena zvezda

 

Najbolji dokaz za to je veliko interesovanje za njega od strane najvećih evropskih klubova. Ponosni smo na njega i na sve ostale igrače. Ne treba zaboraviti da u ovom trenutku ima šest talenata iz Zvezdine škole u ekipi, a ako se tome doda i mladi Motika, Zvezda ima fenomenalnu budućnost. Očekuje nas još šest teških utakmica do kraja prvenstva, međutim, siguran sam da Dejan Stanković i ovi momci mogu uspešno da privedu prvenstvo kraju i da sačuvaju prvu poziciju na kojoj smo apsolutno zasluženo. Pozivam sve zvezdaše da na svakom od preostalih šest mečeva ekipi daju što veću podršku jer nam je potrebna, i jer su to oni zaslužili. Verujem da ćemo osvojiti i petu titulu u nizu, i nastaviti da dokazujemo kvalitet iz sezone u sezonu, iz meča u meč i iz derbija u derbi.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading