ZVEZDINA STENA! Dragović doneo veliku odluku!
FK Crvena zvezda

- Igranje u Crvenoj zvezdi je za mene ostvarenje dečačakog sna. To je klub moga srca. Navijači ovde su drugačiji od onih u Austriji. Kada su rezultati dobri, onda ste kralj. Ali ako stvari ne idu dobro i ako izgubite derbi, onda vam je bolje da ostanete kod kuće nekoliko dana. Za ovaj klub morate uvek da dajete 100 odsto i da poginete na terenu za taj grb - rekao je Dragović za austrijski Skaj, pa potom nastavio.

- Naravno da Superliga Srbije nije top takmičenje. Ali najvažnije mi je da sam se vratio na teren i da igram standardno iz nedelje u nedelju. Zato se i bavim fudbalom. Da bih igrao. Nije u redu da samo razmišljate o novcu i da sedite na klupi. Zato sam se i odlučio na ovaj korak.

ZVEZDA NACILJALA PRVO POJAČANJE! Meta je srpski reprezentativac!

Otkrio je i koliko još želi da igra.

- Želim da igram još 10 godina i da upišem 200 utakmica za reprezentaciju. Ha-ha- ha… Šalim se naravno. Imam neke razmišljanja ali ali sam i dalje fokusiran na fudbal. Imam tek 31 godinu i u odličnom sam stanju i formi. Imam još nekoliko dobrih sezona ispred sebe. Sada je pun fokus na kvalifikacijama za sledeće EP. Da se plasiramo treći put zaredom.

Zna gde će završiti karijeru.

- Već sam zacrtao sebi kao cilj da završim karijeru u Austriji iz Beča. Tamo je sve počelo. Naravno, nadam se da će želeti da me prihvate u Austriji i da ću im biti potreban - zaključio je Dragović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading