RADONJIĆ PRED KLJUČNU UTAKMICU U MINHENU Tamo ćemo imati veliku podršku naših navijača!
EPA/ Enric Fontcuberta

Prvi meč koji je u centru pažnje za crveno-bele je duel sa Bajernom, koji se igra u petak od 20.30 u Audi domu u Minhenu. Utakmica 33. kola koja se igra u Minhenu nakon odluke Evrolige i brisanja svih rezultata ruskih klubova, dobila je na značaju pošto šansu za plasman u pej-of imaju i Crvena zvezda i Bajern. 

Crvena zvezda je u prvom meču u Beogradu koji je odigran 17. decembra prošle godine slavila 81:78 u utakmici koju su obeležili odlična košarka i sjajne epizode Kalinića i Lučića. 

-Respekt za Bajern, svakako kvalitet i iskustvo su tu. Idemo u Minhen da odigramo najbolje moguće, daćemo sve od sebe. Pripremamo se za ovaj meč tako što smo najbolje moguće iskoristili period iza nas - rekao je Dejan Radonjić. 

RADONJIĆ PRED KLJUČNU UTAKMICU U MINHENU Tamo ćemo imati veliku podršku naših navijača!

ABA liga

 

Nažalost, crveno-bele i dalje muče povrede. Branko Lazić ima problema sa povredom lista, Ostin Holins se još uvek oporavlja od povrede kolena.

-Bez Lazića smo minimum mesec dana, a Holins neće biti u timu za meč protiv Bajerna. Videćemo kako će se razvijati situacija i kada ćemo moći da računamo na njega. Zbog toga, u ovim našim trenutnim okolnostima svi moramo da napravimo korak više kako bismo nadoknadili ono što nas je zadesilo. Potrebna nam je dobra igra u oba pravca, samo tako možemo doći u sitauciju za dobar rezultat. Čeka nas težak meč i težak zadatak, ali želimo da odemo tamo i damo sve od sebe. Fokusirani smo na taj meč, značiće nam što ćemo u Minhenu imati podršku naših navijača i veoma nam je bitno da dobijemo snagu za iskorak“, rekao je trener Crvene zvezde.

POTREBNE SU NAM JOŠ DVE POBEDE! Radonjić zadovoljan posle ubedljive pobede, ali...

RADONJIĆ PRED KLJUČNU UTAKMICU U MINHENU Tamo ćemo imati veliku podršku naših navijača!

Alo/M.J.

 

Luka Mitrović je igrao u Nemačkoj i mogao bi da ima važnu ulogu u predstojećem susretu.

-Vrlo smo svesni važnosti meča I šta može da nam donese. Međutim, moramo da uđemo ali hladne glave ne stavljajući veliko optrećenje. Očekujemo da odigramo maksimalno angažovano I sa velikom energijom. Znamo da neće biti lako Bajern je izuzetno kvalitetna ekipe pokazali su ga tokom cele sezone. Svesni smo njihovih kvaliteta, ali I naših I idemo za početak tamo da odigramo jednu dobru utakmicu” rekao je Mitrović koji je dodao da tim ne razmišlja o utakmici u Kaunasu i da su svi okrenuti utakmici u Minhenu gde će prema poslednjim najavama biti prisutan i veliki broj navijača Crvene zvezde koji će mnogo značiti ekipi u Minhenu", rekao je Mitrović.

Odmah nakon utakmice u Nemačkoj, ekipa se u subotu seli u Kaunas gde će u nedelju odigrati zaostali meč Evrolige protiv Žalgirisa. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading