GLAVOBOLJA ZA RADONJIĆA! Crvena zvezda u problemu pred put u Berlin
EPA-EFE/David Aguilar

Košarkaši Crvene zvezde u petak gostuju Albi u 32. kolu Evrolige, a trener crveno-belih Dejan Radonjić govorio je o problemima sa kojima se suočava njegov tim.

Radonjić neće moći da računa na Ostina Holinsa, Branka Lazića i Majka Cirbesa zbog povreda.

- Idemo u goste Albi, u dobroj su formi, pokazali su tokom sezone da mogu da igraju na vrhunskom nivou, smatram da su jedan od boljih mečeva odigrali protiv nas u Beogradu, kada su nas zasluženo pobedili. Idemo u Berlin značajno oslabljeni, sa timom koji nam je na raspolaganju, probaćemo da damo sve od sebe da vidimo šta možemo u tom duelu, svesni činjenice da igramo protiv odličnog protivnika. Moramo da izvučemo sve iz sebe i da pokušamo da ostvarimo dobar rezultat - rekao je Radonjić.

GLAVOBOLJA ZA RADONJIĆA! Crvena zvezda u problemu pred put u Berlin

Foto: ALO/Marko Metlaš

 

Potom je podrobnije objasnio situaciju.

- Potrebno je da se adaptiramo na situaciju u kojoj se nalazimo, jer smo u jako kratkom periodu ostali bez dva jako važna igrača. Imali smo dobru situaciju, gde smo bili u dobrom ritmu igrama koje smo pokazali, sada treba da se pregrupišemo opet i da u ovim okolnostim pokušamo da izvučemo maksimum iz ove situacije. To nas malo uslovljava, igrali smo meč protiv Cibone u tim okolnostima, koji nije bio dobar pokazatelj s obirom na okolnosti pre meča i stanje u kojem smo bili. Treba videti kako ćemo mi da izgledamo, znamo da je rival dobar, ima veliki potencijal i dobru igru. Ekipa su koja igra na visokom nivou, imaju puno dobrih elemenata i odbranu na koju moramo da se adaptiramo. Probaćemo u tim okolnostima da damo svoj maksimum - dodao je Radonjić.

Osvrnuo se na raspored Zvezde do kraja regularnog dela u Evroligi.

- U ovoj situaciji je deplasirano da razmišljamo o tome, napravili smo do sada šta smo napravili, ja sam veoma zadovoljan. Imamo četiri kola, tri na strani, poslednju utakmicu protiv prvaka Evrope, raspored nije baš dobar, a ima i drugih ekipa koji imaju svoje želje, koji imaju svoje rasporede. Idemo od meča do meča. U ovoj situaciji je bitno da vidimo kako ćemo da se snađemo i da vidimo koliko možemo - zaključio je Radonjić.

Utakmica između Albe i Crvene zvezde igra se u petak od 20 časova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.   

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading