SJAJNE VESTI UZ UEFA STIGLE NA "MARAKANU" Zvezda dobila fenomenalnu informaciju, potrebno je samo da učini ovo!
EPA

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 18.45 igraju revanš meč osmine finala Lige Evrope protiv ekipe Rendžersa. Nakon poraza od 0:3 u Glazgovu pred crveno-belima je težak zadatak.

Ipak, srpski tim dočekuje duel sa Škotima u zaista sjajnom raspoloženju, pre svega jer su proteklog vikenda uspeli da po prvi put ove sezone dođu do liderske pozicije u Superligi Srbije i tako naprave ozbiljan korak ka odbrani šampionske titule.

SJAJNE VESTI UZ UEFA STIGLE NA

FK Crvena zvezda

 

Iako su pre samo mesec dana bili u zaostatku od pet bodova, uspeli su prvo da savladaju Partizan sa 2:0, a onda i da dočekaju kiks crno-belih protiv Napretka i sada su na tri meča do osiguravanja prve pozicije pred plej-of i domaćeg terena u presudnom derbiju.

Ukoliko šampion Srbije zadrži lidersku poziciju, čekaju ga sjajne vesti iz UEFA. One glase da će crveno-beli tokom kvalifikacija gotovo izvesno biti povlašćeni u sva četiri kola kvalifikacija, što do sada nikada nije bio slučaj.

SJAJNE VESTI UZ UEFA STIGLE NA

FK Crvena zvezda

 

Da bi se to desilo potrebno je da se desi jedan od dva scenarija, a to je da Kopenhagen ispadne iz Lige konferencije u osmini finala ili četvrtfinalu ili da Slavija iz Praga ne bude šampion Češke. Danski tim odigrao je 4:4 protiv PSV-a u prvoj utakmici, pa će "zvezdaši" navijati za Holanđane u revanšu, dok Slavija u svom šampionatu vodi veliku bitku sa Plzenom koji trenutno ima tri boda više.

Dakle, svakako da sve ide na Zvezdinu vodenicu, ali je jedini uslov odbrana šampionske titule. To neće biti nimalo lako.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading