RADONJIĆ PONOSAN POSLE VELIKE POBEDE Evo šta je trener crveno-belih rekao o dolasku Novaka Đokovića u "Pionir"!
KK Crvena zvezda

Posle pobede protiv Real Madrida, košarkaši Crvene zvezde u hali "Aleksandar Nikolić" pobedili su Makabi 84:77 u 29. kolu Evrolige i vezali četvrtu pobedu. 

Posle meča, Radonjić je govorio o povredi Holinsa, kao i o igri svog tima.

- Holins ide na preglede da vidimo stepen povrede. Teško je sada to da se proceni, bez kontretnije analize i snimka. Nadam se da i ovi drugi momci će da prođu bez nekih problema. Taj raspored takmičenja i opterećenja koje je bilo prisutno. Bez mnogo buke, radimo, spremamo se da igramo dobro. Imali smo 9 utakmica u 20 dana. Kao što smo od početka bili tihi i mirni, bez neke velike pompe, tako nastavljamo i sada. Nadam se da ćemo moći da se regenerišemo. Ovi su momci ostavili srce na terenu i ja samo mogu da budem ponosan.

RADONJIĆ PONOSAN POSLE VELIKE POBEDE Evo šta je trener crveno-belih rekao o dolasku Novaka Đokovića u

Vladimir Marković

 

NISU GA ODMAH PRIMETILI! Novak inkognito ušao u "Pionir", a onda je doveo atmosferu do usijanja! (VIDEO)

RADONJIĆ PONOSAN POSLE VELIKE POBEDE Evo šta je trener crveno-belih rekao o dolasku Novaka Đokovića u

Alo/M.J.

 

Radonjić je posebno istakao atmosferu koju su napravili navijači. Pohvalio je i dolazak Novaka Đokovića koji je pružio veliku podršku crveno-belima. 

- U ime svih, moram da se zahvalim navijačima. Teško mogu da se setim kada je bila bolja podrška. Možda i u onom prošlom mandatu. Svakako da nam mnogo znači podrška kada dođe Novak da nas bodri. Svima nam znači i nadam se da ćemo imati vremena da ga vidimo i da igra zajedno sa nama - rekao je trener crveno-belih. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading