DOBRIĆ NIJE ZABRINUT ZBOG PORAZA U DERBIJU Sve je u našim rukama!
EPA

 

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić obratio se medijima na treningu crveno-belih i najavio je utakmicu protiv Reala u okviru Evrolige u utorak od 19 časova. 

Osim što je pričao o Realu, Dobrić se dotakao i "večitog" derbija koji je Zvezda u nedelju izgubila od Partizana (98:84). 

DRAMA PRED ZVEZDIN MEČ SA REALOM Laso pred otkazom u Madridu?!

- Utakmica iz koje moramo da izvučemo pouke i da probamo da ispravimo greške za ubuduće. Doduše, sada nema mnogo vremena, moraćemo kasnije, jer već u utorak igramo protiv Reala. Znamo kakva je ekipa Real, koliko smo kvalitetni. Igramo pred našom publikom, imaćemo vetar u leđa. Ta situacija sa njihovim trenerom može da bude otežavajuća okolnost, jer ekipa može da reaguje i odigra dobru utakmicu. Ali opet sve zavisi od nas - rekao je Dobrić koji se osvrnuo na derbi i sjajnu partiju Alekse Avramovića:

- Otvorilo mu se, namestilo se da veže nekoliko šuteva i dobio je samopouzdanje. Nije nas iznenadio, znamo da je kvalitetan igrač i kakva je Partizan ekipa, da preti opasnost sa svih strana. Mislim da mi možemo mnogo bolje i izvući ćemo pouke. 

DOBRIĆ NIJE ZABRINUT ZBOG PORAZA U DERBIJU Sve je u našim rukama!

KK Crvena zvezda

 

 

Na pitanje koliko Zvezdi znači što je spustila granicu na 14 poena zaostatka, te na taj način ima prednost u slučaju identičnog broja pobeda sa Partizanom, Dobrić je rekao:

- Znači ako budemo imali isti broj pobeda i poraza, trudićemo se da to toga ne dođe. Mislim da možemo da pobedmo sve do kraja, sve je u našim rukama - poručio je Dobrić čiju kompletnu izjavu možete pogledati u videu snimku na početku teksta. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading