ZVEZDA ODNELA CEO PLEN IZ "ZMAJEVOG GNEZDA" Crveno-beli preskočili Voždovac i posle dužeg vremena preuzeli lidersku poziciju! (VIDEO)
Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Nakon velike pobede u 166. "večitom" derbiju Zvezdu je čekalo nimalo prijatno gostovanje, na mestu na kom su 2017. godine ostali bez titule. Ovog puta "zvezdaši" nisu morali da strepe, crveno-beli su bez mnogo muke ukrotili "zmajeve" i bar na kratko zaseli na čelo Superlige.

ZVEZDA ZOVE! Nagrada "delijama" za podršku protiv Partizana - besplatan ulaz na meč protiv Novog Pazara!

Bilo je jasno da Voždovac neće položiti oružje i da će se boriti protiv šampiona. Jesu domaći pokazali zube i pokušali da ugroze goste iz Ljutice Bogdana, ali im to nije pošlo za rukom.

Imala je Zvezda inicijativu tokom čitavog meča, u prvom delu igre pretila preko Kataija, Pavkova i Ivanića koji je prvi "načeo" rivala u 35. minutu. Ako nije imao sreće u prethodnih nekoliko pokušaja, tada jeste pa je uz pomoć Ivezića doveo goste do prednosti.

Pre toga nekadašnji igrač crveno-belih Miloš Pantović oprobao je udarac sa nekih 25 metara i naterao Borjana da se pomuči kako bi zaustavio udarac. To je bila i najbolja šansa domaćih na meču.

ZVEZDA ODNELA CEO PLEN IZ

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Pokušavali su "zmajevi" da učine utakmicu zanimljivijom i neizvesnijo eventualnim pogotkom, ali im je nadu srušio Aleksandar Katai pravom "lepoticom" iz slobodnog udarca sa nekih 25 metara, a samo sedam minuta kasnije Ohi je upisao i treći gol od dolaska u Zvezdu i potvrdio ubedljiv trijumf.

Crveno-beli su posle dužeg vremena, bar na kratko, zauzeli lidersku poziciju sa bodom više i utakmicom više od Partizana (igraju protiv Mladosti iz Lučana od 17.00).

ZVEZDA ODNELA CEO PLEN IZ

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Naredni meč, rođendanski, Zvezda igra protiv Novog Pazara u nedelju od 16.15.

Golove možete pogledati u nastavku teksta.

Standings provided by SofaScore LiveScore

VOŽDOVAC - CRVENA ZVEZDA 0:3 (0:1)

Ivanić u 35. minutu, Katai u 59. minutu, Ohi u 66. minutu za Zvezdu

Stadion: Stadion Event Place, Sudija: Dejan Trifković

VOŽDOVAC: Krunić – Mijailović, Milović, Ivezić, Hajdin – Purtić – Ćirković, Pantović, Ajdinović (od 62. Damjanović) , Keita – Stoisavljević (od 62. Mašović).

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Pičini (od 70. Gajić), Eraković, Dragović, Pankov – Sanogo (od 70. Krstičić), Srnić, Ivanić (od 82. Stanković), Katai (od 82. Motika) – Pavkov, Ohi (od 70. Ben).

KRAJ!

90. minut - Još tri minuta nadoknade.

82. minut - Dve promene kod gostiju, evo na terenu i mladih snaga. Nikola Stanković menja Ivanića, a Nemanja Motika u igri umesto Kataija.

70. minut - Tri promene u Zvezdi. Ben menja Ohija, Gajić na terenu umesto Pičinija, a Krstičić menja Sanoga.

66. minut - GOOOOL! OHI! Ivanić je centrirao, a na pravom mestu bio napadač crveno-belih koji pogađa glavom! Već treći gol u Superligi Srbije za Norvežanin!

 

 

62. minut - Prve dve promene na meču i to kod domaćina. Damjanović ulazi u igru umesto Ajdinovića, dok Mašović menja Stoisavljevića.

59. minut - GOOOOOL! KATAI! Kakav udarac ofanzivca Zvezde iz slobodnog udarca sa više od 20 metara! Sjajan pogodak za 0:2!

 

 

51. minut - Strahinja Eraković obara protivnika i dobija žuti karton. Prvi upisani igrač kod gostiju.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

POLUVREME!

42. minut - Navijači Crvene zvezde iskoristili su priliku da pozovu navijače na rođendan u nedelju od 16.15 na utakmici protiv Novog Pazara.

ZVEZDA ODNELA CEO PLEN IZ

FK Crvena zvezda

 

40. minut - Ponovo Ivanić u glavnoj ulozi, ali ovaj put njegov šut ide pored gola.

35. minut - GOOOOL! Sada nije bilo spasa za domaćina! Ivanić je šutirao, a Ivezić skrenuo loptu u gol. Zvezda vodi!

 

 

32. minut - Totalna ofanziva crveno-belih u ovim momentima, prete gosti sa svih strana, ali nikako da ozbiljnije zaprete golmanu Kruniću. Ivanić je oprobao šut sa nekih 25 metara, ali je to bilo slabo.

26. minut - Sada je Zvezda bila najbliža golu i to preko Milovića koji je umalo prevario sopstvenog golmana. Loše je zahvatio lotu defanzivac Voždovca, ali na njegovu sreću, lopta je pogodila samo prečku.

23. minut - Prva javna opomena na meču za Sekua Keitu nakon što je laktom udario Erakovića u skoku.

19. minut - Evo i orve ozbiljne šanse za domaćina. Miloš Pantović, nekadašnji igrač Zvezde, probao je šut sa nekih 20 metara, a Milan Borjan uspeva da odbrani sjajnom paradom.

17. minut - Zvezda ponovo blizu pogotka, sada je Mirko Ivanić uposlio Kataija koji pokušava iz jako teške pozicije i prebacuje gol Voždovca. Još uvek bez promene rezultata.

3. minut - Prva velika prilika za Zvezdu! Aleksandar Katai je centrirao sa leve strane, a loptu glavom uputio ka golu Milan Pavkov. Ipak, krajnjim naporima uspeva Krunić da odbrani udarac napadača gostiju!

15.00 - Utakmica je počela!

 

 

14.30 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču Voždovca i Crvene zvezde. Uz alo.rs pratite uživo dešavanja sa Voždovca.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading