RADONJIĆ PRED GOSTOVANJE U ATINI Čeka nas težak raspored u narednom periodu!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Zvezda u petak u okviru Evrolige gostuje grčkoj ekipi u Atini, a zatim će u nedelju na svom parketu igrati protiv Fenerbahčea.

Posle osvajanja Kupa Radivoja Koraća, Zvezda se vraća obavezama u Evroligi. 

-Raspored je u januaru bio težak, a mi smo imali puno problema, bili smo desetkovani… Nismo imali normalne treninge, nisu postojale osnovne mogućnosti za rad kako treba. Utakmice su odlagane, zaključno sa Kupom Koraća odigrali smo 12 utakmica u 30 dana. Raspored je bio jako naporan i ovo malo slobodnog vremena pokušali smo da iskoristimo na najbolji mogući način. Čeka nas izuzetno težak raspored u narednom periodu, a sve počinje gostovanjem Panatinaikosu. Na nama je sada da uradimo sve što je moguće, kako bismo što spremniji dočekali duel sa Panatinaikosom - rekao je Radonjić.

RADONJIĆ PRED GOSTOVANJE U ATINI Čeka nas težak raspored u narednom periodu!

KK Crvena zvezda

 

 

Posle +33 u Beogradu u prvom delu sezone, Radonjić ne očekuje sličan meč.

-Sasvim sigurno mi svi očekujemo drugačiji meč. Oni su u odnosu na taj meč napravili određene promene, nekoliko igrača je došlo i nekoliko je otišlo. Panatinaikos ima kvalitet, ima fizički kapacitet i sada igramo u Atini. Istorija Panatinaikosa je za ogroman respekt. Potrudićemo se da što bolje odigramo meč.

RADONJIĆ MORAO DA PREKIDA IZLAGANJE! Trener Zvezde govorio o utiscima, a onda ga je dirnuo jedan gest! (VIDEO)

RADONJIĆ PRED GOSTOVANJE U ATINI Čeka nas težak raspored u narednom periodu!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

Glavna tema je Nemanja Nedović.

-Nedović je jedan od njihovih vodećih igrača, ali ima tu još dosta igrača visokog, evroligaškog nivoa. Timski moramo da priđemo i odgovorimo na taj kvalitet koji poseduju. Biće potrebno da budemo skoncentrisani, da držimo visok nivo što duže – poželjno bi bilo svih 40 minuta. Videćemo kako ćemo stajati sa energijom posle svih napora. Ostatak vremena do meča iskoristićemo za regeneraciju, moramo biti oprezni zbog pražnjenja kojem je doprineo Kup Koraća. Trudićemo se da odigramo dobro, a da li će nam to doneti željeni rezultat ostaje da se vidi.

Zvezdi sledi veliki broj utakmica.

-Sve utakmice su zahtevne, iziskuju ogromnu energiju. Ponoviću, mi smo za 30 dana odigrali 12 utakmica sa putovanjima, i sad sledi opet jedan težak period. Raspored je takav kakav jeste, i mi na osnovu tog raspored pokušavamo da izgradimo plan, kako bismo se pokazali u najboljem mogućem svetlu.

ZVEZDA U ČETVRTOJ ČETVRTINI BEZ RADONJIĆA! Trener crveno-belih pobesneo, pa dobio isključenje!

Zvezda u Atinu ide bez Cirbesa.

-Cirbes je van trenažnog procesa, očekujemo da sledeće nedelje počne da trenira. Imamo još nekih sitnijih problema. Situacija se menja na dnevnom nivou, videćemo u kom sastavu ćemo otići i ko će nastupati - zaključio je Radonjić. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading