SVE ĆE USKORO BITI OTVORENO! Čović najavio revoluciju!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Korona je baš namučila crveno-bele.

- Imamo situaciju u kojoj su svi vakcinisani, čak i po tri puta, ali se obnovila korona. Imali smo 15 zaraženih, nismo trenirali, a onda . I kada dobijemo negativni test ne idemo sa treningom, već se ide na kompletna testiranja i ako prođe. Izgubilo se iz ritma, videlo se protiv Asvela, čak i delimično protiv Cedevita Olimpija. Zadržali smo pol poziciju, sa velikim šansama da ostanemo tu do kraja regularnog dela. Cilj je da odbranimo titulu u ABA ligi, rekao je Čović gostujući na TV Prva.

IZUZETNO TEŽAK PERIOD JE IZA NAS! Dejan Radonjić: Ova pobeda ima dodatan značaj!

On je potom pričao o imidžu ABA lige.

 - Govorimo o imidžu lige o kome smo pričali 2018. godine kada je Zvezda doživela sve što je bilo u Podgorici. Tada sam čak i od beogradskih medija bio prozivan da Zvezda to radi. Vrlo problematični su ljudi ušli u sport, da ne spominjem banane… Urušena je regularnost između klubova i ponavlja se iz sezone u sezonu. Jasno ćemo iznositi stav. Podmetnuta je priča o sukobima interesa, imamo Igokeu i Borac, Budućnost i Studenstki centar, derbi po bananama. Regionalna liga podiže kvalitet nacionalnih liga i daje prohodnost u evropska takmičenja, potrebna je, ali moraju da važe pravila fer-pleja, i finansijskog.

ZVEZDA PALA POSLE DRAME! Crveno-beli prokockali veliku prednost u Francuskoj

Čović je najavio da će uraditi nešto što niko nije pre njega.

- Objavićemo određene podatke kako se finansiramo i kakvi su okviri naših ugovora. Za poslednje četiri sezone prosečno trošili smo 2,4 miliona evra. Jedan igrač u Evroligi u nekim klubovima. Od države imamo 35, 40 odsto budžeta - rekao je Čović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading