CRVENA ZVEZDA JE VEĆ ZARADILA OGROMAN NOVAC Na izlaznim vratima i miljenik "delija"?
FK Crvena zvezda

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio je o transferima te ekipe u aktuelnom prelaznom roku.

Terzić je potvrdio transfer Marka Lazetića u Milan, od kog će crveno-beli zaraditi pet miliona evra. 

- Transferom Lazetića, koji će se desiti narednih dana, potvrdilo smo dobar rad omladinske škole. Mi smo u principu sa Milanom sve dogovorili, očekujem da danas potpišemo ugovor, odnosno da Lazetić ugovori svoje uslove preko agenata i u narednim danima će to biti rešeno. Bitno je da posle 30 godina Zvezda ima igrača za Milan - poručio je Terzić. 

CRVENA ZVEZDA JE VEĆ ZARADILA OGROMAN NOVAC Na izlaznim vratima i miljenik

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Ali, to nije jedini transfer. Na korak od odlaska, prvo na pozajmicu, pa obavezni otkup, spreman je i za Njegoša Petrovića.

- Za Njegoša Petrovića imamo dve ponude, jedna iz Španije, druga iz Italije, ne bih da pominjem ime, ali 99% smo završili transfer. Samo 7 miliona evra smo zaradili od njih dvojice. Jedan ide u Španiju, drugi u Italiju - zaključio je Terzić.

Otkrio je i da postoji šansa da na "Marakanu" stignu još neka pojačanja.

- Crvena zvezda intenzivno radi na dovođenju nekih igrača, podigli smo lestvicu kao klub, razmišljamo o dovođenju jako kvalitetnog igrača koji bi pojačao konkurenciju sa Kangom i Sanogom. Praksa je da ne komentarišemo jer to diže njihovu pregovaračku poziciju i to nije mudro - rekao je Terzić komentarišiću navode da bi u redove srpskog šampiona mogao da dođe Ado iz Šerifa.

Postoji šansa i da Milan Pavkov napusti redove crveno-belih.

- Dobili smo ponudu za Pavkova iz MLS lige. To je odbijeno. Možemo jedan dan da odbijemo, pa da se predomislimo, ako se desi nešto novo, ako dođe neko drugi... Možda je došlo do zasićenja, možda želi da obezbedi porodicu, tako da videćemo. Za sada ostaje u Zvezdi - naveo je Terzić.

Dodao je i da očekuje ponude sa Strahinju Erakovića i Petra Stanića od juna.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading