OTVORENO! Terzić ponovo o Borjanu, ima jednu veliku želju!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

- Svesni smo da u današnje vreme društvene mreže i portali lako šire informacije. Milan Borjan ostaje, nikada to nije dovođeno u pitanje. Nikada on nije rekao da ima problem sa upravom, neke varnice su bile u svlačionici, ali gde je veliki pritisak, gde je velika želja, dolazi do varnica, to je normalno - rekao je Terzić tokom gostovanja an TV "Prva".

TRANSFER GURU SE OGLASIO ZBOG ZVEZDE! Sve je gotovo - crveno-beli dobili pet miliona ali i jednu važnu stvar!

Otkrio je da je bilo tenzija, ali da je to normlano.

- To su normalne stvari, to se dešava u svim najvećim klubovima Evrope. Ako izgubiš dva boda od nekog Radnika iz Surdulice, ne može da ti prija i naravno da je reakcija sa svih strana bila burna, moja, trenera Stankovića, igrača... Ali, ja sam zadovoljan da je došlo do takve reakcije, shvatio sam to kao zvezdašku reakciju. Posle dva dana je sve leglo. Borjan ima važeći ugovor još godinu i po dana, on je kapiten i neko ko je potreban Zvezdi, učiniću sve da Borjan završi karijeru u Zvezdi, naša je obaveza da ga zadržimo i nakon što mu istekne ugovor.

OBAVEZE! Borjan napustio pripreme Crvene zvezde!

Terzić je istakao da pošutje reč trenera.

-  Naravno da sam na strani Dejana. Jesam stao na njegovu stranu, kao i čitavo rukovodstvo i svi u klubu, mora da se zna hijerarhija, šta radi generalni direktor, trener... Stanković je šef Borjanu, ko god da je trener, niko nije iznad Zvezde, to je svetinja koja ima uređen sistem. Svaki ozbiljan klub treba tako da se ponaša i da stane na stranu trenra. Naravno da su se pomirili, to je predimenzionirano u medijima, on je dva dana kasnije bio sa ekipom u Bačkoj Topoli, taj problem postoji u medijima, u Zvezdi ne postoji - zaključio je Terzić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading