DVA NOVA LICA NA PRIPREMAMA ZVEZDE! Crveno-belima stigla pojačanja pred premijerni meč u Turskoj!
FK Crvena zvezda

 

U 11 sati, izašli su na teren po sunčanom, lepom, ali i vetrovitom vremenu. Prvih petnaest minuta proveli su fudbaleri Crvene zvezde u aktivaciji, kao što je to i inače slučaj. Odradili su vežbe, a potom su prešli na teren. Usledio je rad sa loptom, ali i rad na taktici.

ZVEZDINA FABRIKA TALENATA Crveno-belih 12 bonusa i budućnost srpskog fudbala na "Marakani"

ŠOK NA "MARAKANI" Ljubimac "delija" napušta Zvezdu za 1.000.000 evra?

Nakon postavke na terenu, crveno-beli fudbaleri su uvežbavali pas igru. Detaljno se radilo na taktici, kao i na uvežbavanju akcija. Zadovoljan je bio, posle tridesetak minuta rada na ovom segmentu igre, trener Dejan Stanković onim što su pokazali njegovi igrači.

DVA NOVA LICA NA PRIPREMAMA ZVEZDE! Crveno-belima stigla pojačanja pred premijerni meč u Turskoj!

FK Crvena zvezda

 

Po završetku svake uigrane akcije imali su zadatak da pogode mali gol koji se nalazio u velikom golu, što im je i pošlo za rukom, te je tako Mister mogao da bude zadovoljan njihovim izdanjem na terenu. Ono što takođe može da raduje šefa struke jeste to da su se Vladimir Lučić i Aksel Bakajoko, nakon oporavka od korona virusa, priključili ekipi na pirpremama, te će tako moći da računa na njih na predstojećim mečevima.

 Kada je završen rad sa loptom, usledilo je istrčavanje dužina terena različitim intenzitetom. Podeljeni su bili fudbaleri u dve grupe, a stručni štab im je davao podršku, kako bi nakon napornog rada izdržali i ovaj deo treninga. Posle gotovo 90 minuta, završili su prepodnevni rad. Fudbaleri Zvezde će se i popodne vratiti na teren gde ih očekuje nastavak rada i pre svega, pripreme za kontrolnu utakmicu koja sledi za dva dana protiv Maribora (15.00).

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading