RAPORT SA PRIPREMA! Stanković: Uspeli smo sve da "upakujemo"!
Foto: ALO/Marko Metlaš

On je sumirajući dosadašnji rad na pripremama u Antaliji istakao da se pored napornih treninga, gde je akcenat na povećanju kondicije, radi i na taktici.

- Zadovoljan sam radom na taktici, s obzirom da imamo dosta igrača uspeli smo sve da “upakujemo”. Prateći njihov umor ili ono što smo radili sa kondicionim trenerom, uspeli smo da to ne bude previše niti premalo, tako da smo zadovoljni. Ima igrača koji su se poboljšali što se tiče forme, pokazali su volju i želju za dokazivanjem. Ako nastave ovako imaću izbor i prirodnu selekciju, odnosno da na svakoj poziciji imamo minimum dva fudbalera koji konkurišu za mesto u timu - izjavio je Stanković.

ZVEZDIN BEN UŠAO U ISTORIJU! Komori slave, ofanzivac crveno-belih će igrati osminu finala!


Zvezdin trener pohvalio je mlade igrače koji su na pripremama sa prvim timom, a zatim dodao da su rivali pažljivo birani.

Zvezda će na priorema igrati protiv Maribora, Laska, beloruskog i ukrajinskog Šahtjora.

- Četiri zahtevne utakmice, gledaćemo da svi igraju, budu spremni kada dođe 12. februar i krenemo u novi ciklus mnogo bitan za svakog navijača i za svakog ko prezentuje klub iznutra. Važan period je ispred nas - poručio je Stanković i naglasio da je atmosfera u ekipi na visokom nivou.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading