NEMA VREMENA ZA ODMOR Crvena zvezda otputovala u Split!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Već u nedelju crveno-beli igraju meč 14.kola ABA lige protiv ekipe Splita u Hrvatskoj.

Ekipa Crvene zvezde je u subotu nakon treninga krenula na put pred utakmicu koja se igra u nedelju od 19 časova u maloj dvorani "Gripe" u Splitu.

- Želim da iskoristim ovu priliku i čestitam svima Novu 2022. godinu, mnogo zdravlja na prvom mestu svima, puno sreće i uspeha. Već prvi januar proveli smo radno, počeli smo pripreme i odradili trening u Beogradu pred utakmicu u Splitu. Idemo u Split i na tu utakmicu sa željom, uprkos velikim naporima i problemima sa izostancima igrača koji nas uporno prate, da odigramo meč dovoljno dobro da dođemo do novih bodova - rekao je trener crveno-belih Dejan Radonjić.

NEMA VREMENA ZA ODMOR Crvena zvezda otputovala u Split!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Stefan Marković je istakao da nema lakih utakmica u ABA ligi.

- Nema lake utakmice u regionalnoj ligi, tako da i ovom meču u Splitu pristupamo veoma ozbilno. Nismo imali mnogo vremena da se oporavimo od utakmice u četvrtak, trenirali smo u subotu, i dalje nam nedostaju neki igrači zbog povreda. Zbog svega toga očekujem maksimalan angažman svih nas kako bi došli do pobede na startu Nove godine - rekao je Marković. 

Ovo će biti 18. duel dva tima u regionalnoj ligi, Crvena zvezda ima prednost 15-2, a ove sezone u Beogradu bilo je 97:61 na zvaničnom otvaranju nove sezone.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading