ODLAZI SA "MARAKANE" Vezista napušta Zvezdu?
VladimirMarković/Alo!

Fudbaski klub Crvena zvezda okončao je jako uspešnu 2021. godinu i ušao u 2022. u kojoj su ambicije znatno veće. Crveno-bele čeka istorijska osmina finala Lige Evrope, borba za novu duplu krunu...

Međutim, pre toga treba korigovati igrački kadar. Spremaju se dolaski, ali i odlasci. Aleksa Vukanović prvi je koji je napustio crveno-bele, a za njim bi mogao i Filipo Falko (29). 

Nekadašnji fudbaler Lećea stigao je na "Marakanu" pre nešto manje od godinu dana u transferu vrednom 1.200.000 evra. Ipak, u Zvezdi nije opravdao nadimak "Mesi iz Salenta". Odigrao je 30 utakmica, postigao šest golova i namstio tri.

ODLAZI SA

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

"Gazeta delo Sport" piše da Falka u svojim redovima želi ekipa Krotonea, koja se takmiči u Seriji B, drugom rangu italijanskog fudbala. Pitanje je koliko bi oni mogli da plate Zvezdi, koja svakako ne želi da mnogo izgubi na Falku koji ima ugovor još godinu i po dana.

Ranije je postojalo interesovanje Peruđe i Ređine za iskusnog vezistu, ali je sve ostalo na tome. Možda se sada desi nešto konkretno, kao recimo zvanična ponuda na adresi Zvezde.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading