PRVI VELIKI ODLAZAK SA "MARAKANE" Miljenik "delija" ide iz Zvezde za 5.000.000 evra?
Foto: ALO/Marko Metlaš

 

Fudbalski klub Crvena zvezda sprema se za dugu zimu. Jasno je da će šampion Srbije biti prilično aktivan na tržištu u prvim danima Nove godine, ali i tokom čitave pauze.

ZVEZDA HTELA NAJVEĆU NADU GANE Izmakao za dlaku, "oteo" ga klub iz zemlje u kojoj je srpski fudbal prethodnih meseci mnogo profitirao

Crveno-beli rade na dovođenju nekoliko fudbalera pre svega na pozicijama levog i desnog beka. Međutim, pre nego što dovedu bilo koga, na "Marakani" moraju da pronađe sredstva, a najbolji način za to je prodaja nekog fudbalera.

Baš zbog toga se u izlogu našao mladi Marko Lazetić (17) za koga je već stigla ponuda Torina u visini od 5.000.000 evra (tri miliona odmah plus još dva miliona kroz bonuse).

PRVI VELIKI ODLAZAK SA

FK Crvena zvezda

 

Zvezda još uvek nije odgovorila na ponudu "bikova", a uskoro će morati da kaže "da" ili "ne". Ukoliko odluče da obiju italijanski klub, u redu za Lazetića već stoje Milan i Zenit. Ako odgovor Torinu bude negativan biće to jasan signal da na "Marakani" žele da zarade više od prodaje mladog napadača.

Videćemo kakav će biti epilog. Za sada deluje da je prilično izvesno da će Marko pre punoletstva napustiti Beograd.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Bojan

28.12.2021 03:49

Sramota!!! Pa gde su vam pare? Prodajete decu. Uništavate fudbal u Srbiji.