TRENER SA DIPLOMOM! Dejan Stanković završio fakultet!
FK Crvena zvezda

 

Dejan Stanković je diplomski rad na temu "Menadžment kampa Deki5 i njegov uticaj na normativne vrednosti eksplozivne snage, brzine i agilnosti mladih fudbalera" odbranio ocenom 10.

HLADAN TUŠ NA MARAKANI! Evo kako je Radnik šokirao Crvenu zvezdu! (VIDEO)

On je rekao da je stekao novo i veliko iskustvo i objasnio zašto je umesto studijskog programa Trener u sportu ipak izabrao da diplomira na menadžmentu.

- Već sam prošao školu trenera, a u ozbiljnom trenerskom poslu oko vodjenja ekipe više se ne vrti sve oko jednog čoveka. To je sada postalo ozbiljan izazov upravo za pravog menadžera. Kako ćeš da utreniraš i pripremiš ekipu je trenerski deo, a sve ostalo je menadžerski - rekao je Stanković.

TRENER SA DIPLOMOM! Dejan Stanković završio fakultet!

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

 


Na pitanje da li razmišlja o daljem stručnom i akademskom usavršavanju, Stanković je odgovorio: "Imam sada moj master rad koji treba da nastavim sa Crvenom zvezdom".

- Čovek se uči dok je živ i ja zaista želim da se dalje stručno usavršavam. Sigurno da je kamp Deki5 inicijalna kapisla koja mi je pojednostavila ovaj diplomski rad i otvorila oči. Razmišljaću i o masteru, ali prvo želim da uradim još neke stvari sa Crvenom zvezdom. Kada bude malo više vremena, poradiću i na tome - naveo je Stanković.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading