6 MEČEVA ZA 13 DANA Novi problemi za Zvezdu, ključni igrač dobio temperaturu
Vladimir Marković

Košarkaši Crvene zvezde nakon pobede nad Olimpijakosom u Evroligi otvorili su novi mini ciklus u kome će odigrati šest utakmica u razmaku od 13 dana.

Nakon što je savladan Olimpijakos, slede mečevi sa Krkom, Barselonom, Bajernom, Borcem, Efesom…

Sve te utakmice crveno-beli će morati da odigraju do 22.12 kada gostuju u Istanbulu.

Ekipa nakon teške utakmice u četvrtak uveče danas je otputovala u Novo Mesto, gde je očekuje duel 11. kola ABA lige.

Meč se igra u subotu od 17 časova, a odmah nakon tog meča crveno-beli se vraćaju autobusom za Beograd.

Pred ovaj meč trener Crvene zvezde Dejan Radonjić ima dosta problema, osim Erona Vajta, rovitog Ostina Holinsa, pod velikim znakom pitanja je i nastup Ognjena Dobrića - ima temperaturu:

- Svesni smo činjenice da idemo na gostovanje ekipi koja će dati sve od sebe da nas savlada  na svom parketu. Moramo biti spremni da u otežavajućim okonostima damo sve od sebe kako bi došli do novih bodova.

Marko Simonović je dodao:

- Svaka utakmica nakon velike potrošnje u Evroligi je teška, uz sve to imamo ponovo dodatnih problema oko sastava tima. Krka na svom parketu je uvek nezgodan protivnik, koji ima iskustvo i u međuvremenu se pojačao. Ozbiljno uz sve poteškoce pristupamo ovoj utakmici, koja će biti druga u seriji od čak šest mečeva koje ćemo odigrati u periodu od samo 14 dana.

U narednom kolu regionalnog takmičenja ekipa Crvene zvezde narednog ponedeljka dočekuje Borac u hali “Aleksandar Nikolić” od 18 časova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading