PROBLEM ZA STANKOVIĆA! Zvezda u Portugal ide bez ofanzivca: Mora da povede više računa o sebi!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Crvena zvezda ovog četvrtak igra jako važan meč u Portugalu protiv Brage (21.00). Duel sa ekipom koju su crveno-beli pobedili u Beogradu (2:1) rešiće dilemu o tome ko nastavlja takmičenje u Ligi Evrope.

SJAJNE VESTI UZ UEFA STIGLE NA "MARAKANU" Zvezda sada mora da uradi samo jednu stvar!

Šampion Srbije na teško gostovanje mora bez Filipa Falka koji je u poslednje vreme počeo da dobija šansu, ali se ponovo povredio.

- Neće putovati, ima neku povredu. Mislim da bi on mogao malo više da povede računa o sebi. Pogotovo u momentima kada nam treba svaki igrač. Možda bi nekad trebalo stisnuti zube. Ali to ide od karaktera do karaktera. Imali smo ovde igrače koji su igrali povređeni, kao Sanogo što je igrao sa pokidanim mišićem, kao što je Katai igrao sa temperaturom 38,2, pa umalo nije pao u nesvest - rekao je Stanković.

PROBLEM ZA STANKOVIĆA! Zvezda u Portugal ide bez ofanzivca: Mora da povede više računa o sebi!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Trener Zvezde je tada ponovio rečenicu koju je nedavno rekao na konferenciji, da će mu nekada više trebati čovek, a ne igrač.

- To su ti karakteri o kojima ja pričam. Nekada nije dovoljno 100 odsto, treba 120. Neko to ima, neko to nema. I nikada neće imati. E tu se pravi razlika, kada treba da se dođe do završnog cilja. Tu dolazimo do onoga što sam ja govorio, da će mi nekad više značiti čovek na terenu, nego igrač. To su oni momenti kada treba stisnuti zube, kada reskirate celog sebe zarad grupe. To je za poštovanje i naklon do neba. Svaka čast. Neko to ima, a neko nema, i nikad neće imati - dodao je Stanković.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading