ZVEZDA RAZMONTIRANA, NAVIJAČI SE BRINU Trener Radonjić ima po jednu dobru i lošu vest
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Crvena zvezda je u seriji od tri evroligaška poraza, posle Baskonije i Reala i podbačaja u gostima, Uniks je slavio u Beogradu 98:78.

Rafal trojki ruskog tima (15/32) srušio je crveno-bele. Kanan i Hezonja su prednjačili sa po 17 poena.

- Zaslužili su da pobede, odigrali su sjajno. Odbrambeno smo odigrali loše, bili smo meki, druga četvrtina je bila bolja, ali to je nedovoljno. Uniks je u sjajnoj formi već neko vreme, to su i pokazali, a o tome sam pričao i pre utakmice. Igrali smo protiv ekipe koja je kvalitetna, savladali su Milan sa skoro 30 razlike prošle nedelje. To je demonstriralo da imaju puno razloga da budu optimisti i naprave rezultat u Evroligi i VTB ligi. Od početka su bili napadački potentni, znalački su valorizovali to i imali su kontrolu. Nismo uspeli da kontrolišemo situaciju. Naravno, sve ostaje da se dodatno analizira. Moramo da gledamo naše greške i pronađemo slabosti odbrane. Postigli smo dosta koševa u odnosu na neke mečeve, vrlo je to čudno s obzirom na dešavanja na terenu. Ne bi se reklo da smo skoro 80 poena postigli - rezimirao je meč trener Dejan Radonjić.

Imao je Radonjić i jednu dobru vest.

- Sledeće nedelje će Eron Vajt početi da trenira sa ekipom. Videćemo na osnovu toga kada može da počne sa igrom. Ovo je prvi period od početka kada imamo nekog prostora da možemo da treniramo. Opet imamo povrede igrača, možda i Kalinića. Nije udarac, skočni je zglob. Rano je još, sutra će se znati koji je stepen povrede. Mi danas imamo jednu ideju, ti planovi su se menjali zbog okolnosti koje su nam otežavale mogućnost da radimo. Raspored je težak, svaki protivnik je jak, bez obzira da li igramo kod kuće ili na strani. Tu su Barselona, Bajern… Najvažnije je da budemo zdravi za početak, pa ćemo potom pričati o svemu.

Naredni meč Zvezda u Evroligi igra narednog petka protiv Zenita u Sankt Peterburgu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading