VELIKO POJAČANJE STIŽE NA "MARAKANU" Zvezda vraća defanzivca nakon šest godina!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Fudbalski klub Crvena zvezda uveliko razmišlja o duelu sa Ludogorecom u petom kolu grupne faze Lige Evrope. Meč protiv bugarskog šampiona u mnogome će odrediti sudbinu crveno-belih.

Na "Marakani" se već prave planovi za predstojeću zimu, naročito kada je u pitanju prelazni rok. Očigledno da su shvatili odgovorni u Ljutice Bogdana da je potrebno "zakrpiti" goruće pozicije.

VELIKO POJAČANJE STIŽE NA

RFK Grafičar

 

Kako "Alo!" nezvanično saznaje, Milan Rodić će tako konačno dobiti alternativu na levom beku. Novo, staro lice na "Marakani" biće Luis Ibanjez (33), nekadašnji fudbaler Dinama iz Zagreba, a sada član Zvezdine filijale - Grafičara.

SJAJNE VESTI IZ UEFA STIGLE NA "MARAKANU" Malo se ko nadao ovome!

Bilo je jasno da dolazak omalenog Argentinca na Senjak znači da bi vrlo verovatno mogao da pojača crveno-bele u bliskoj budućnosti. Očigledno da je šest meseci u Grafičaru bilo samo da se Ibanjez vrati u ritam i podigne formu.

VELIKO POJAČANJE STIŽE NA

RFK Grafičar

Od zime ponovo na "Marakani" - Radulović i Ibanjez

Crveno-belima je hitno potrebna B opcija i neko ko može da rastereti Rodića. Sada će crveno-beli to i dobiti. Lućo ima ugovor sa Grafosima do leta 2023. godine, tako da Zvezda ne mora da brine.

"ZVEZDAŠI" U STRAHU! Stanković stigao u Italiju!

Ove sezone Ibanjez je odigrao 13 utakmica u Prvoj ligi Srbije, postigao je dva gola i namestio jedan. Član Zvezde bio je u sezoni 2015/16, odigrao 37 utakmica i ostvario "dabl-dabl" sa 11 golov i čak 15 asistencija. "U džepu" ima šampionsku titulu sa crveno-belima i čak 11 trofeja sa Dinamom.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Zvezdas

11.11.2021 13:07

Sve je djaba ako ne zamenite onog BALVANA Gobelica najveci promasaj Srbskog fudbala.