ODLAZI SA MARAKANE?! Stanković preuzima klub iz Serije A?!
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Sampdorija želi po svaku cenu Dejana Stankovića na klupi, a lako može da se desi da trener Zvezde ode u Đenovu već za desetak dana. Šef struke kluba iz Đenove, Roberto D’Aversa, dobio je još jednu, poslednju šansu – naredna utakmica sa Salernitanom biće sudbinska za njegovu misiju u Sampdoriji…

Do tada, rukovodstvo kluba, već se dalo u potragu za potencijalnim naslednikom na klupi. Izbor je, kako javljaju beogradski mediji, pao na Stankovića, čiji konačan odgovor se očekuje u narednim danima. 

Sampdorija je i proletos htela trenera Crvene zvezde, međutim, intezitet interesovanja tada nije bio ni blizu današnjem… Klub iz Đenove, u međuvremenu, dospeo je u velike probleme, a Stanković je viđen kao spasilac. Ostaje da se vidi da li će u Zvezdi dozvoliti da ostanu bez trenera koji vodi ekipu ka "evropskom proleću" i koji je osvojio dve titule prvaka Srbije i toliko dugo čekanu "duplu krunu".

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Šane

09.11.2021 19:02

Kakve gluposti, terzija , zacrtao,, a on puko najavlheno vec. Blam sporta ljudi u nasem sportu pa nam neko kriv, niti je on za zvezdu ni srbiju bedno

Brana

10.11.2021 00:24

Ja kao Zvezdas poslednjih 5 decenija mirne savesti i pri čistoj svesti dajem blagoslov Stankoviću da napusti klub i Marakanu za dobrobit i napredak svih.Bio si videli smo te,probao si nas i vudeo sta ovde možeš i dosta je bilo svima,srećan put.