RAZOČARAO SAM TOLIKO LJUDI! Oglasio se tragičar Zvezdinog poraza od Midtjilanda!
Vladimir Marković

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u četvrtom kolu grupne faze Lige Evrope od ekipe Midtjilanda na "Marakani" sa 0:1. Već u 12. minutu bilo je jasno da će crveno-beli teško do bodova kada je Miloš Degenek dobio crveni karton.

Štoper šampiona Srbije oglasio se nakon prospavane noći i za "Sportski žurnal" i rekao gde je pogrešio prilikom starta.

- Loše sam reagovao... Trebalo je i morao sam da budem brži. Nedostajalo mi je metar i po, dva, koje sam izgubio u okretu, što je iskoristio Isakson i pobegao - istakao je Degenek za Žurnal i dodao:

- Mister Stanković je tražio od nas da čim Danci prime loptu, mi brže krenemo pozadi. To nisam uradio u 12. minutu. Očekivao sam da će u tom momentu Dragović biti iza mene. Pogrešio sam. Morao sam da krenem sekund ranije.

RAZOČARAO SAM TOLIKO LJUDI! Oglasio se tragičar Zvezdinog poraza od Midtjilanda!

EPA

 

Ubeđen je Degenek da bi crveno-beli pobedili da su ostali ravnopravni po broju igrača u polju.

- Mislio sam da je bolje da dam Borjanu i živom zidu priliku da spasu situaciju slobodnim udarcem. Ostaje lutrija da li bi Isakson postigao gol da sam ga pustio. Mislio sam da je najbolje da ga fauliram. Sa druge strane, uveren sam da je napadač Midtjilenda postigao gol, a da smo ostali 11 na 11, da bismo preokrenuli do kraja utakmice.

Kako kaže, žao mu je što je razočarao ljude koji su došli da pruže podršku ekipi, kao i svoje saigrače, trenera, pa i sebe samog.

- Dobro sam odigrao u Herningu sa Midtjilendom i očekivao sam da ću ponoviti partiju u revanšu i da ćemo pobedom obezbediti prolaz dalje. A, ja dobijem posle 12 minuta igre crveni karton i razočaram toliko ljudi koji su došli da nas bodre, saigrače i stručni štab na čelu sa trenerom Dejanom Stankovićem. Drugu familiju, jer sa njima provodim više vremena nego sa detetom i ženom. Završilo se kako nisam hteo, ali posle bitke je lako biti general - istakao je Degenek.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading