DA MARAKANA OSTANE NEOSVOJIVA TVRĐAVA! Miljenik navijača Crvene zvezde poslao moćnu poruku pred važan meč!
FK Crvena zvezda

Crveno-beli će u četvrtak dočekati Midtjiland u 4. kolu grupne faze, a defanzivac Aleksandar Dragović pozvao je navijače da pomognu njemu i njegovim saigračima.

Dragović se prvo zahvalio navijačima za sjajnu podršku koju je Zvezda imala u Kragujevcu protiv Radničkog.

- Posle prvenstvene utakmice u kojoj smo se vratili na pobednički kolosek  moram da istaknem veliku podršku navijača, koji su prepoznali trenutak, ispunili našu tribinu u Kragujevcu  i pokazali da je ljubav prema Crvenoj zvezdi iznad svega. Upravo ta činjenica je nešto što ovaj klub čini onim što jeste, a bezbroj puta sam rekao da sam zbog njih i obukao crveno-beli dres. Pružili su nam vetar u leđa kada je to bilo najpotrebnije, navijali  tokom čitavih devedeset minuta, a mi smo im vratili pobedom, koja je verujem samo jedna u nizu onih koje ćemo ostvariti u narednom periodu. Prvenstvo je dugo, a mi ćemo učiniti sve da ih obradujemo i da na kraju sezone svi zajedno slavimo - rekao je Dragović za klupski sajt.

Dragović želi da navijači pomognu Zvezdi i u meču protiv Midtjilanda.

- Raspored je izuzetno gust, za nekoliko dana nas očekuje jako bitna evropska utakmica. Jasno je da će podrška navijača i na tom meču biti od velike važnosti. Prvi smo u grupi, imamo velike šanse da prezimimo u Evropi, to bi moglo da se reši već na ovom meču i upravo ta činjenica je i više nego dovoljna svakom pravom zvezdašu da bude na tribinama u četvrtak. Utakmica protiv Midtjilanda može mnogo toga da nam donese i da nas dovede na korak od zacrtanog cilja koji smo postavili na početku sezone, a to je evropsko proleće. U Danskoj je bilo nerešeno, imali smo i vođstvo i pored velikih kadrovskih problema, sada smo kompletniji i verujem da ćemo i ovog puta ispoštovati tradiciju, kako bi Marakana ostala neosvojiva tvrđava. Igraćemo za navijače, ostaviti srce na terenu, a verujem uz njihov huk sa tribina i veliku podršku stići do još jedne evropske pobede -  zaključio je miljenik "delija". 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading