ZVEZDA JURI PARTIZAN Stanković govorio o dva ključna igrača i njihovom zdravstvenom stanju
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Golom Bena u prošlom kolu Crvena zvezda je na "Marakani" pobedila niški Ranički 1:0.

- Iza nas je dobra utakmica protiv Radničkog iz Niša, možda je samo nedostajao neki gol više, a sada idemo u Surdulicu sa istim ciljem, da pobedimo-  rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković uoči utakmice protiv Radnika.

Zvezda sutra od 17 sati gostuje u Surdulici u odloženom meču 5. kola.

- Očekujem da ovaj ciklus nedalja-sreda-nedelja i tri utakmice u nizu završimo pozitivno. Bio bih zadovoljan i sa pobedom od 1:0.

Zvezdin trener dodao je da ne razmišlja previše o rekordima, odnosno o činjenici da u Surdulici ima priliku da 52. put ostane neporažen u prvenstvu, sruši rekord Slavoljuba Muslina i priđe na samo četiri utakmice Vladanu Milojeviću.

- Poslednjih dana sam video da se piše o tome, ali mene interesuju samo rezultati jer je Crvena zvezda jednako rezultat. Kao treneri dođemo i prođemo, da li ostavimo neki trag sve je to sekundarno na osnovu završnog učinka svakog od nas ko je bio, time se vodim.

Prokomentarisao je zdravstveno stanje Aleksandra Kataija i Milana Pavkova.

- Katai i dalje nije sa ekipom, dok se Pavkov vratio, trenirao je, a videćemo u kakvom je kondicionom stanju, pa ćemo odlučiti posle današnjeg treninga. Radili smo na oporavku, mora da se uđe u zamor, a bitna je koncentracija i fokus. Igrači su pravi profesionalci, dobri momci, rade na sebi, znaju da ovakav ritam ne može da se izgura tako jako ako ne vode računa o sebi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading