ZVEZDA IMA OZBILJNOG NAPADAČA - MUSTAFU! Ko je fudbaler koji bi već ove zime mogao na "Marakanu", stigao kao vezista, pa postao centarfor? (VIDEO)
FK Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda ove jeseni baš kuburi sa napadačima, ali bi već koliko na zimu mogao da reši sve svoje probleme što se tiče golgeterskog učinka.

Ohi Omojiužanfo stiže već sa prvim danima Nove godine, a mesto u prvom timu mogao bi da dobije i mladi napadač iz Gane Ibrahim Mustafa (21) koji je posle devet kola među najboljim igračima Prve lige Srbije.

Mustafa je u Beograd stigao na zimu 2020. godine i to kao vezista, međutim, procenili su na "Marakani" da je bolja pozicija za Mustafu u napadu. Ispostavilo se da su bili u pravu.

Iako se nije pokazao na pozajmici u Zlatiboru, Mustafa je ove jeseni pravi hit Prve lige Srbije. Na devet utakmica upisao je pet pogodaka i tri asistencije. Mustafa je pogađao mrežu Timoka, IMT-a, Inđije i u poslednjem kolu Mačve, doskorašnjeg člana Superlige, kojoj je dao čak dva pogotka, pa je tako izbio na prvo mesto liste strelaca Prve lige Srbije.

Ako ovako nastavi sigurno da bi mogao da se nađe na spisku Dejana Stankovića za zimske pripreme. Makar toliko je zaslužio.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading