NEĆE DA ĆUTI Stanković nije ostao nem na prozivke iz Partizana, njegova izjava je usijala mreže
Vladimir Marković/ Marko Metlaš

Crvena zvezda posle odložene utakmice protiv Voždovca prvi meč posle "večitog derbija" ima u Novom Pazaru, u nedelju. Pred taj meč, trener Zvezde Dejan Stanković je istakao da je zdravstvena situacija u njegovom timu sve bolja pred Novi Pazar, ali i susret sa Ludogorecom u Bugarskoj.

- Prošli smo kroz jednu malo složeniju situaciju što se tiče zdravstvenog stanja, ali idemo ka boljem. Dosta puta sam citirao da mi je zdravlje igrača najbitnije i oni su nam na prvom mestu, a posle dolazi fudbal i sve ostalo. Optimisti smo, kako za nedelju, tako i za četvrtak i želimo da u oba meča budemo pravi i dobri. Što se tiče ostalih stvari, ne bih ništa komentarisao, jer smo mi toliko veliki, da ja ne mogu ni da vidim šta se dešava iza naše veličine - rekao je Stanković i nastavio: - U nedelju sigurno neće igrati Ben i Pavkov, oni su odsutni i videćemo šta će reći naša medicinska služba. Nije teško da budu u konkurenciji za Ludogorec. Provode mnogo vremena na stadionu, što je izvanredna stvar. Kada neko provede sedam-osam sati na stadionu, to je vrhunski profesionalizam, rade terapije i pre i posle podne. Zaista sve rade da mi se stave na raspologanje što pre. Kapiten Borjan je odlično, i ide ka boljem. Što se tiče njega lično, a i svih ostalih, iz dana u dan situacija je sve bolja i ne bih želeo da niko prolazi kroz takve momente, da skoro 10 igrača u jednom trenutku ima ozbiljne probleme."

Stanković kaže i da će za njegovu ekipu olakšavajuća okolnost to što u Novom Pazaru neće biti publike.

- Novi Pazar je promenio trenera, vratili su čoveka koji je napravio sa njima rezultat. Prazan stadion sigurno ne igra veliku ulogu za Novi Pazar, što će nama olakšati, bar što se tiče atmosfere. Međutim, mi smo uhvatili ritam i igramo konkretno i direktno. Prošao je onaj pritisak o kome smo mnogo pričali, ta letnja liga. Mi uvek idemo na pobedu, od toga ne odustajemo. Poslednji meč koji smo igrali bio je do primljenog gola odličan i potpuno smo ga kontrolisali. Posle toga, derbi nosi svoj pritisak i strah da se izađe sa pozitivnim rezultatom, što sve utiče na igru. Ja na sve to gledam pozitivno i idemo dalje - rekao je Stanković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Šane

25.09.2021 14:56

Odložili, a ide nabolje, strašno! Državo ukinite ligu na 3 godine... papaaa

Borko

25.09.2021 15:39

Ma Djerdap ima da izbaci od njegove izjave