SAD SE LAKŠE DIŠE Fenomenalna vest za Zvezdu stigla iz komšiluka, nije mogla bolja stvar da se desi posle derbija
Vladimir Marković/ Marko Metlaš

Teški dani za Ludogorec pred dolazak Crvene zvezde, favorita F grupe Lige Evrope. ne bi Ludogorec ni u najjačem sastavu imao mnogo čemu da se nada protiv zahuktale čete Dejana Stankovića, ali posle brojnih malera koji su snašli šampiona Bugarske jasno je da će Zvezda bez većih problema osvojiti tri boda i nastaviti da grabi ka osvajanju prvog mesta u grupi. 

Brojne povrede snašle su tim koji sa klupe predvodi Valdas Dambrauskas. Kako prenose mediji u Bugarskoj, nije mali broj fudbalera čije je igranje u narednim mečevima Ludogoreca, pa i u onom protiv Zvezde u okviru Lige Evrope, pod znakom pitanja. Levi bek Anton Nedjalkov se povredio u Ligi Evrope protiv Mitjilanda i prinudno je zamenjen, a mada su prvi izveštaji o povredi bili optimistični, ispostavilo se da je povreda ozbiljnija pa je njegov nastup protiv crveno-belih pod znakom pitanja.

U Danskoj se povredio i Kiril Despodov, krilni napadač koji važi za jednog od najboljih fudbalera Ludogoreca i upitno je da li će se naći u timu protiv Zvezde, kao i krilni napadač Mavis Cibota. Osim ove trojice fudbalera, već duže vreme van tima su Vanderson i Kauli, a jedina dobra vest što se treninzima vratio Džordan Ikoko.

Na sve to, koronu ima i trener Valdas Dambrauskas, koji gotovo izvesno neće voditi ekipu sledećeg četvrtka protiv šampiona Srbije. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading