ZVEZDA IGRA VAŽAN MEČ! Ristić: Navijači, dođite na meč protiv Brage!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

On je istakao da je podatak o poseti bitan i iz finansijskih razloga jer ulaznice donose prihod, što je veoma važno u današnje vreme kada vlada finansijska kriza.

- Sve to ipak pada u drugi plan ukoliko je ugroženo zdravlje gledalaca. Preporuka je da dođete na utakmicu, ali nemojte to činiti ukoliko ste pozitivni na virus i ukoliko ste bili u nekom okruženju gde je neko oboleo od korona virusa. Sve i ako se sad dobro osećate, ta inkubacija traje po nekoliko dana. Preporuka je i da se uradi PCR test, nalaz bude gotov istog dana, a ako je nalaz pozitivan, u vašem interesu je da ne dođete na utakmicu, već da se lečite - rekao je Ristić.


Negativan nalaz i vakcinacija vam omogućavaju da se duže vreme osećate bezbedno i to vam otvara put i slobodu kretanja, svuda, pa i na sportska takmičenja.

- Pitanje je dana kada će se otvoriti zeleni karton, a ako ste vakcinisani - ulaz na sportske manifestiacije će vam biti apsolutno dozvoljen. Takođe, alternativa je PCR test koji je izuzetno važan da se odradi, zbog svih -  poručio je Ristić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading