ZVEZDA PREDSTAVILA NOVI DRES! Crveno-beli u novom ruhu dočekuju početak sezone! (FOTO)
KK Crvena zvezda

 

Klub je prošle godine obnovio saradnju sa nemačkim gigantom i svetskim liderom u proizvodnji sportske opreme, nove dresove kao i svake sezone, promovisaće u hali “Aleksandar Nikolić” u sredu 15.09. tokom aktivnosti na “Media Day-u” Evrolige i konferenciji za medije.

To će ujedno biti i svetska premijera novih dresova KK Crvena zvezda za takmičarsku sezonu 2021/2022.

Odmah se vidi jasno opredeljenje da i na novim dresovima dominiraju tradicionalne crveno bele pruge. Tradicija, retro dizajn i prošlost kombinovani su sa današnjicom, uspesima i svim motivima koji krase Crvenu zvezdu danas – a to najbolje oslikava  slogan “naša linija života” koja se nalazi na poleđini dresa, ispod zastave Srbije.

KK Crvena zvezda

 

Osim dve garniture crveno belih dresova (u kojima na jednoj osim tanjih crvenih linija dominira bela boja na leđima, a na drugoj crvena) ekipa će u novoj sezoni nositi i treću, plavu garnituru na gostujućim utakmicama koja je izazvala veliku pažnju prošle sezone, a koja će ove sezone imati izmenjen dizajn.

Takođe, šortsevi u svim garniturama biće jednostavni, ali vrlo prepoznatljivi i sa čuvene tri šare nemačkog giganta…

KK Crvena zvezda

 

Dizajn dresova specijalno za Crvenu zvezdu radio je kreativni tim adidasa iz Nemačke, na čelu sa Bjankom Skeledžić jednom od najuglednijih dizajnerki iz ove oblasti:

- Nijansa koja je upotrebljena za dresove u ovoj sezoni zove se “aktivno crvena”, jer smo i na taj način želeli da simbolično prikažemo svu dinamiku, pokrete i trud koji košarkaši Crvene zvezde čine na treninzima i utakmicama, kako bi ostvarivali vrunske rezultate na koje su nas navikli.

- Upotrebljeni su najkvalitetniji materijali, koji će pomoći igračima da imaju udobnu opremu sa izuzetnim performansama - rekla je Tatjana Stojković, brend menadžer "Adidasa".

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading