DA LI ĆE ZVEZDA DOVODITI ZAMENU ZA VAJTA? Radonjić dan nakon povrede Amerikanca otkrio plan crveno-belih!
KK Crvena zvezda

 

Odlična igra crveno belih ostala je velikim delom u senci povrede Erona Vajta, a osim odličnog Amerikanca trener Crvene zvezde Dejan Radonjić u nedelju neće moći da računa na još nekoliko igrača:

- Odigrali smo utakmicu protiv Panatinaikosa u subotu, nažalost dogodila se povreda Erona Vajta koji je operisan i sledi mu pauza od nekoliko meseci. Nažalost, sinoć je povredu doživeo i Davidovac, Dobrić ima još 10ak dana mirovanja, Simonović takođe ne može da igra… Pokušaćemo da odigramo  protiv Bajerna što je bolje moguće sa željom da iskoristimo tu utakmicu kako bi na najbolji način proanalizirali novonastalu situaciju u kojoj smo se našli, svakako nije bilo planirano da odigramo ovu utakmicu u takvim okolnostima - rekao je trener crveno belih i dodao:

KK Crvena zvezda

 

 - Eron Vajt je operisan i sledi mu pauza od nekoliko meseci. Iskreno se svi nadamo da će njegov oporavak posle skidanja gipsa biti što kraći, a na nama je da pokušamo da 'premostimo' taj period bez Vajta na najbolji mogući nači - rekao je Radonjić.

Po ovim rečima trenera Zvezde, može se zaključiti da crveno-beli neće dovoditi zamenu za Vajta.

Utakmica za prvo mesto na Magenta Sport Kupu izmedju Crvene zvezde i Bajerna igra se u nedelju od 18 časova uz direktan prenos na RTS.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading