HOĆE LI UEFA REAGOVATI?! Ustaške zastave u Zagrebu, Dinamo dočekuje Zvezdu bez navijača? (FOTO)
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Fudbaleri Dinama iz Zagreba odigrali su 1:1 protiv Legije iz Varšave u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Kao i Crvena zvezda, i "modri" nisu uspeli da naplate partiju pred domaćim navijačima i tako mirne glave otputuju na revanš. Međutim, veliku pažnju privukla su dešavanja sa tribina, ali i oko stadiona, dok je najmanje interesantno bilo na terenu "Maksimira".

Pred utakmicu "Bed blu bojsi" su pravili haos po Zagrebu gde su sa palicama, bakljama i štanglama išli maskirani kroz grad i tražili protivničke pristalice.

UEFA teško da tu nešto može, ali može po pitanju onoga što se desilo na tribinama tokom utakmice. Naime, navijači Dinama istakli su ustaška obeležja, dok su raširili i zastave sa ustaškim sloganom "Što bog da i sreća junačka", koji je koristila Hrvatska legija koja se borila na strani Hitlerove Nemačke za vreme Drugog svetskog rata.

Do sada je UEFA ovakve ispade uglavnom kažnjavala zatvaranjem stadiona, a videćemo da li će i sada tako biti. Ukoliko se to desilo, a Dinamo i Zvezda overe plasman u plej-of, "Maksimir" će biti prazan protiv crveno-belih.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading