ZVEZDA JE BRILJIRALA Stanković posle gaženja Kairata dao izjavu koja je odjeknula Srbijom
Foto: ALO/Marko Metlaš

Trener srpskog šampiona Dejan Stanković je posle deklasiranja Kairata istakao da nijednog trenutka nije sumnjao u svoje izabranike.

- Verovao sam u ove momke, znam ko su, šta su i kako rade. Neko je sumnjao i više nego što treba, ali ja to nikada neću raditi. Ponosan na igrače, na stručni štab, na navijače. Idemo iz utakmice do utakmice, neću odustajati od naših ciljeva, principa, naše igre... Može jedna utakmica da bude loša da bi stavili sebi pritisak.Rekao sam da je Crvena zvezda jednako rezultat, tako da sav pritisak, to te čini jačim. Na ovakvim utakmicama demonstriraš koliko si jak. Hvala im do neba.

Priznaje Stanković da je osetio pritisak pred utakmicu.

- Ne znam kako da objasnim. Svestan sam pritiska, jer da nisam ne bih dolazio u Zvezdu. Naravno da se stvara pritisak posle slabog rezultata, ali ja sam stvarno miran što imam ovakve momke.

Po gol su postigli Lois Dioni i Filipo Falko.

- Mnogo mi je drago zbog njih, radili su verujte mi. Dioni je malo zakasnio, nije od starta odradio priprema sa ekipom. Pipo nije preskočio nijedan trening i naravno da ga je Bog pogledao.

Naredni meč Zvezdu očekuje u Subotici protiv Spartaka.

- Ne želim trenutno da razmišljam o tome. Želim da uživam u ovoj večeri i proslavim pobedu sa svojim igračima - zaključio je Stanković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari (0)

Loading