KAPITEN SE OGLASIO NAKON PORAZA OD KAIRATA! Borjan podiže moral pred revanš: Ovo nam se već dešavalo, ne bežimo od odgovornosti!
Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su na evropskoj premijeri u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona od kazahstanskog Kairata (1:2) u Almatiju.

Već sledeće srede, izabranike Dejana Stankovića čeka revanš susret. Ipak, između ta dva meča - Crvenu zvezdu u subotu od 21 čas očekuje meč sa lučanskom Mladosti, a kapiten Milan Borjan, svestan jučerašnjeg negativnog rezultata, ipak veruje u što puniju "Marakanu" za vikend.

- Poljuljani smo posle poraza u Kazahstanu i ne bežimo od odgovornosti. Bila je teška utakmica, Kairat je dobra ekipa i na kraju se meč završio pozitivno po njih, ali čekamo revanš u kom sam siguran da ćemo biti bolji nego juče. Dešavalo se i ranijih godina da „sporije“ krenemo, pa uhvatimo zalet. Nažalost, u revanšu nećemo igrati pred publikom, i baš zato nam treba podrška svih zvezdaša u subotu. Uželeli smo se igre pred punim stadionom - počeo je Borjan.

KAPITEN SE OGLASIO NAKON PORAZA OD KAIRATA! Borjan podiže moral pred revanš: Ovo nam se već dešavalo, ne bežimo od odgovornosti!

FK Crvena zvezda

 

Veruje Borjan u početak pobedničkog niza već protiv Mladosti, kao i u pune tribine, što bi moglo da se odrazi pozitivno na ekipu pred revanš meč sa Kairatom.

- Verujem u sebe i saigrače. Kažem, svesni smo da utakmica protiv Kairata nije bila kako treba, ali uverevam da to nije prava slika našeg tima i da možemo bolje od toga, što smo pokazali i u prethodnim sezonama, a pogotovo u prošloj. Želimo da protiv Mladosti započnemo novi pobednički niz, i upravo zato nam treba podrška svih Delija. Da napunimo stadion protiv Mladosti, da nam te slike ostanu u glavi za Kairat i da budemo što bolji. Zajedno smo jači - zaključio je  kapiten crveno-belih.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading