DA LI ĆE ČOVIĆ OSTATI PREDSEDNIK ZVEZDE! Prvi čovek crveno-belih otkrio, prvo želi da se posavetuje sa njima!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Još uvek nije doneo odluku.

Košarkaški klub Crvena zvezda nedavno je doveo Nikolu Kalinića i tako najavio da ima velike ambicije naredne sezone u kojoj će Partizan, po svemu sudeći, biti najveći favorit u ABA ligi.

Predsednik crveno-belih Nebojša Čović još uvek nije doneo odluku da li će se ponovo kandidovati za tu poziciju. Ne postoji strah, već isključivo zdravstveni razlozi.

- Kako bismo i tu eliminisali teorije zavere, niko ne zazire ni od koga, niti zbog činjenice da ne može kao drugi da zahvati iz bunara želja na dnevnom nivou, jednostavno je – rukovodiću se samo savetima lekara, dobronamernih ljudi koji rade i pomažu Crvenoj zvezdi, ali i statusom koji imamo u ovom društvu. Da pojasnim – niko ne ulazi u sportsku borbu sa jednom rukom zavezanom iza leđa. Nikada tako nije bilo, pa neće biti ni ovog leta, a posebno ne sa klubom čiji sam predsednik bio deset godina, do pre nekih 14 dana, a sada u skladu sa odlukama organa kluba obavljam tu dužnost do izborne Skupštine sredinom septembra - pričao je Čović za "Blic".

DA LI ĆE ČOVIĆ OSTATI PREDSEDNIK ZVEZDE! Prvi čovek crveno-belih otkrio, prvo želi da se posavetuje sa njima!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Kako i sam kaže, dešavanja u Humskoj ga ne zanimaju.

- Apsolutno me ne zanima šta se dešava u našem okruženju i vidim da mnoge poprilično iritira što nemamo nikakav stav, reakciju na nešto što nema veze sa našim klubom niti našim finansijama. I tako će i ostati, a teorije zavere ne možemo da sprečimo niti ćemo gubiti energiju na to. Mene isključivo zanima pozicija KK Crvena zvezda, uz malu ogradu i jedan “mali” problem, a to je da je meni mandat na mestu predsednika kluba istekao i ja sam još tamo u februaru jasno najavio u jednom intervjuu da je veliko pitanje da li ću moći da nastavim, zbog mog zdravlja, da radim ovaj posao na način na koji smatram da treba da ga radim.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading