NOVI ODLAZAK SA "MARAKANE" Vezista Zvezde napušta Beograd, crveno-beli očekuju zaradu!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Nije se pokazao u Ljutice Bogdana.

Nakon tačno godinu dana od kako je pojačao redove Crvene zvezde, Srđan Spiridonović (27) napustiće redove šampiona Srbije, saznaje "Alo!".

Ofanzivni vezista stigao je prošlog leta na "Marakanu" kao veliko pojačanje. Očekivali su na našem najvećem stadionu da su u popularnom Spidiju dobili novog Nemanju Radonjića, ali je euforija trajala kratko.

Rođeni Bečlija prešao je iz poljskog Pogona u redove šampiona Srbije za 250.00 evra. Na prva četiri meča u Zvezdi postigao je tri gola uz četiri asistencije i tada je delovalo da su na "Marakani" uboli pravi "džekpot". Međutim, brzo je sve palo u vodu. 

Prema saznanjima do kojih je došao "Alo!" Spiridonović ima na stolu nekoliko ponuda. Jedna od njih stiže iz Grčke, tačnije Panatinaikosa koji je voljan da pruži novu šansu Spidiju. Pored grčkog velikana za njega se interesuje i nekoliko prvoligaša iz Turske.

NOVI ODLAZAK SA

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Spiridonović je prošlu zimu proveo na pozajmicu u Gančerbiligiju, ali se nije pokazao pa su Turci odustali od opcije da ga otkupe. Nakon što ga Dejan Stanković nije poveo na pripreme jasno je da se njegova misija u Beogradu završava ovog leta.

Ofanzivac ima ugovor do 2023. godine, a u Zvezdi se nadaju da će izvuću uloženi novac za transfer, 250.000 evra. Postoji i mogućnost nove pozajmice uz pravo otkupa, ali i razlaz uz procente od naredne prodaje.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading