SEZONA SAMO ŠTO NIJE POČELA Zvezdin bek zadovoljan učinjenim na pripremama
EPA

Crveno-beli su završili sa pripremama u Štegersbahu. Radilo se veoma visokim intenzitetom, a viđenje pripremne faze dao je Milan Gajić.  

- Početak su pratile „teške noge“, što je standardne za svake pripreme. Iz dana u dan smo podizali nivo forme, a to su posebno pokazali testovi izdržljivosti koji su bili mnogo bolji nego na Kipru. Pripremne utakmice su važne zbog uigravanja, a dobri rezultati podižu timski duh, tako da sam generalno jako zadovoljan pripremnim periodom – rekao je Gajić.

Desni bek crveno-belih je istakao da je preduslov za uspehe rad na treninzima.

- Imali smo pre priprema najduži odmor do sada. Odradili smo lični program koji su nam dali za vreme pauze, tako da smo od starta ušli u jedan pakleni ritam. Profesionalci smo i navikli smo na to. Oko taktike i tehničkih stvari, kao i fizičkih i vežbi snage, radili smo manje više iste stvari. Dobro poznavanje saigrača, razumevanje u igri i prepoznavanje situacija, sve to  počinje od kvalitetnog rada na treningu.

Gajić je izrazio očekivanja da će publika doći u što većem broju na premijeru protiv Vojvodine.

- Početak prvenstva treba da dočekamo na najvišem mogućem nivou. Očekujem da će navijači doći u što većem broju, maksimalnom dozvoljenom. Znam da su oni bili uz nas prethodne sezone iako nisu bili fizički prisutni. Ovo će biti dobra prilika da zabeležimo pobedu i proslavimo je sa navijačima – podvukao je momak rođen u Vukovaru.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading