NE PAMTIM BOLJU ATMOSFERU U EKIPI! Zvezdin štoper prezadovoljan!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Crvena zvezda se već drugu nedelju nalazi na pripremama u Austriji. Odigrane su dve prijateljske utakmice i zabeležene dve pobede. Impresije o dosadašnjem radu ekipe izneo je štoper Radovan Pankov.  

- Malo smo umorni, ali to je ono što je normalno u pripremnom periodu. Moramo da se spremimo kako bismo ispunili očekivanja zvezdaške javnosti – smatra Pankov.

Defanzivac se osvrnuo i na dve kontrolne utakmice, kao i da ekipa dosta radi na detaljima.

- Mogao je i neki gol više da padne, naročito u prvoj utakmici protiv GAK-a. Bilo je i nekih propusta, ali to je uobičajeno i na nama je da ih smanjimo na minimum, naročito mi u odbrani. Radimo dosta na detaljima kako se to više ne bi ponavljalo. Zadovoljan sam što smo postigli dosta golova, a mogao je biti i koji više na ove dve utakmice.

NE PAMTIM BOLJU ATMOSFERU U EKIPI! Zvezdin štoper prezadovoljan!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Pankov je istakao da je atmosfera u ekipi izvanredna što veoma znači svim fudbalerima.

- Atmosfera je zaista vrhunska i uz nju nam sve lakše pada. U prethodne dve godine, koliko sam ja tu, ne mogu da kažem nijednu lošu reč za momke u svlačionici. Stvarno su izuzetni i jedva smo čekalo da se ponovo okupimo i krenemo sa treninzima. Tu su šale i zabava i uvek neko „peckanje“, naravno u granicama normale. Ne pamtim da je ovakva atmosfera vladala u nekom klubu za koji sam igrao u karijeri.

Štoper crveno-belih je naglasio da je ekipa složna i jedinstvena, i da će biti spremna za start sezone.

- Mi smo ozbiljna grupa koja se drži zajedno. Ima svakakvih stvari koje spolja dolaze do nas, ali nedamo se. Pokazali smo prošle sezone da nam niko ništa ne može. Odmah na startu sezone derbi utakmica sa našim drugim najvećim rivalom Vojvodinom. Nakon toga slede izazovi u Evropi, ono što svaki navijač Zvezde voli. Moramo da budemo na visokom nivou kada počnu evropske utakmice – podvukao je Pankov.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading