ZVEZDA JE DOBILA JOŠ JEDNOG ŠTOPERA! Vratio se na Marakanu, pa poručio: Znam šta mi je zadatak!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

 


Crvena zvezda je savladala Aris sa 2:1 u drugoj kontrolnoj utakmici, a strelac prvog gola štoper Srđan Babić istakao je da zna koji su njegovi zadaci.  

- Za mene ovde nema ničeg novog jer sam tri godine bio ovde. Znam kako funkcionišu Mister i stručni štab, kao i klub u celini. Nemam period prilagođavanja, znam koji su mi zadaci – rekao je Babić.

Visoki štoper je naglasio zbog čega je bitno da se pripreme odrade na kvalitetan način.

ZVEZDA JE DOBILA JOŠ JEDNOG ŠTOPERA! Vratio se na Marakanu, pa poručio: Znam šta mi je zadatak!

FK Crvena zvezda

 

- Zato ovoliko radimo, kako bi nam bilo posle lakše i da uđemo u prvenstvo i kvalifikacije za Ligu šampiona na pravi način. Pokazali smo protiv Arisa, da hoćemo da igramo fudbal, da hoćemo da imamo visok procenat poseda lopte i da tako dolazimo do šansi za gol. Nema alibija, ali pripreme su još uvek u toku, noge su „teške“  i mislim da će sve još bolje izgledati iz utakmice u utakmicu.

Babić je objasnio da je po njemu najvažniji aspekat priprema uigravanje, a da su pobede dodatna satisfakcija.

- Svaka utakmica znači za samopouzdanje, pogotovo kada se dobije u ovako visokom ritmu i intenzitetu. Mislim da je na pripremnim mečevima nije najvažniji rezultat, već da se što bolje uigramo i spremimo, ali je i rezultat dodatni plus na sve to. Aris je jedna kvalitetna, organizovana ekipa koja nije slučajno u vrhu grčkog fudbala, ali smo se postavili na pravi način.

ZVEZDA JE DOBILA JOŠ JEDNOG ŠTOPERA! Vratio se na Marakanu, pa poručio: Znam šta mi je zadatak!

FK Crvena zvezda

 

Banjalučanin je naznačio i koliko mu znače saveti i pohvale od trenera i stručnog štaba.

- Znam koji su mi zadaci i šta treba da radim. Sve što dobijem kao savet od Mistera i stručnog štaba se trudim da na terenu primenim. Mislim da će sve bolje izgledati kako vreme bude odmicalo. Naravno, znače mi pohvale na planu samopouzdanja i samo treba ovako da nastavimo svi zajedno – podvukao je Babić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading