CRVENA ZVEZDA DOVELA IGRAČA Nisu propustili priliku da usput pecnu Partizan
KK Crvena zvezda

Stefan Lazarević (24), dosadašnji član FMP-a i dete Crvene zvezde novo je pojačanje crveno-belih!

- Lazarević igra na pozicijama beka i krila, visok je 198 centimetara i odlikuje ga izuzetno čvrsta i požrtvovana igra. Stefan je ponikao u mlađim selekcijama Crvene zvezde i kao kapiten je 2014. godine osvojio titulu prvaka Evrolige u Milanu.

Debitovao je za prvi tim crveno-belih u martu 2014. protiv Krke u ABA ligi i ostao do kraja sezone uz prvi tim.

- Od 2015. godine konstantno je član FMP-a u kome je sakupljajući neophodno iskustvo godinama bio i jedan od oslonaca tima, a 2017. imao je kratku epizodu u crveno-belom dresu i debi u Evroligi. Povreda kolena ga je odvojila od terena godinu i po dana, ali je upornošću i velikim radom uspeo da se vrati na teren i bude još bolji u sezonama 2019/20 i 2020/21.

Stefan Lazarević je prošao sve mlađe selekcije reprezentacije Srbije (godište 1996), a u Crvenoj zvezdi očekuje ga najveći izazov u dosadašnjoj karijeri!

- KK Crvena zvezda kao jedini predstavnik Srbije u Evroligi i osvajač triple krune, nastavlja svoje aktivnosti u prelaznom roku u skladu sa svojim realnim finansijskim mogućnostima, bez milionskih i rekordnih transfera, sa jasnim planom kako da na što bolji način reprezentuje srpsku košarku u najjačem evropskom takmičenju Evroligi. Stefane dobro došao kući, u svoju Crvenu zvezdu!

Poslednji deo objave najverovatnije se odnosi na večitog rivala Partizan, koji je dan ranije doveo Kevina Pantera, bivšeg igrača crveno-belih. Noć ranije pominjale su se i cifre od tri miliona dolara...

Mada, predsednik crno-belih Ostoja Mijailović je demantovao pominjane cifre. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading