STANKOVIĆ OBAVIO PROZIVKU! Crveno-beli kreću put Austrije sa 27 igrača, na spisku i "novi" napadač!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Crveno-beli kreću put Austrije.

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak su započeli pripreme za novu sezonu, a trener Dejan Stanković ovog četvrtka obavio je prozivku pred put u Austriju, gde će crveno-beli boraviti narednih 15 dana.

Na spisku fudbalera našlo se 27 imena, a zbog obaveza u reprezentacijama Kanade i Austrije, Aleksandar Dragović i Milan Borjan se nisu pojavili na "Marakani". Oni će se naknadno priključiti ekipi.

STANKOVIĆ OBAVIO PROZIVKU! Crveno-beli kreću put Austrije sa 27 igrača, na spisku i

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Dakle, na prvoj prozivci su bili: Zoran Popović, Miloš Gordić, Marko Ćopić, Miloš Degenek, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Radovan Pankov, Srđan Babić, Milan Rodić, Strahinja Erakovič, Njegoš Petrović, Mirko Ivanić, Seku Sanogo, Veljko Nikolić, Željko Gavrić, Aleksa Vukanović, Slaboljub Srnić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Milan Pavkov, Nikola Krstovič, Filipe Falko, Aksel Bakajoko, El Fardu Ben, Marko Lazetić, Aleksa Matić i Nikola Stanković.

Na spisku su i neka nova imena, mladi golmani Miloš Gordić i Marko Ćopić, Marko Lazetić, Aleksa matić i Nikola Stanković. Svi oni će pokušati da se nametnu treneru Stankoviću i zasluže minute u narednoj sezoni.

STANKOVIĆ OBAVIO PROZIVKU! Crveno-beli kreću put Austrije sa 27 igrača, na spisku i

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Igrači Zvezde će od 24. juna do 9. jula boraviti u Austriji na pripremama u mestu Štegersbah, i tokom tog perioda će osim treninga i rada na taktici imati i četiri utakmice. 28. juna protiv GAK-a, 1. jula protiv Arisa, 5. jula protiv Arđeša i 8. jula protiv Šturma.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading