STRAŠNE SCENE U PODGORICI Igrač Budućnosti ustao da brani košarkaša Zvezde, ono što je rekao sugrađanima uzdrmalo je region (FOTO)
ABA liga/Dragana Stjepanović

Nikola Ivanović je danas potpisao dvogodišnji ugovor sa Zvezdom i predstavljaće veliko pojačanje za crveno-bele kojima predstoje u takmičarskoj sezoni 2021/22. borbe na četiri fronta.

Nikola Ivanović je visok 190 centimetara, rođen je 19. februara 1994. u Podgorici gde je napravio prve košarkaške korake u klubu “Džoker”.

Nakon sezona u Mornaru i Budućnosti, prelazi u Mega Leks, a prvi inostrani angažman imao je u atinskom AEK-u i italijanskoj Orlandini.

Povratkom u Podgoricu 2017. godine preuzima ulogu prvog organizatora igre Budućnosti i crnogorske reprezentacije, a svoj kvalitet pokazivao je u takmičarski najtežim i najizazovnijim utakmicama počev od Evrolige, preko ABA lige i domaćeg šampionata.

Prelazak Nikolin u Beograd se nije svideo navijačima Budućnosti, zamerili su Ivanoviću odlazak iz podgoričkog tima u redove ljutog rivala.

Samo nekoliko sati nakon što je objavljeno da će karijeru nastaviti u beogradskom klubu, usledila je reakcija.

Mural posvećen Ivanoviću na podgoričkoj zgradi Šargarepa je prekrečen.

On je zgradu krasio od aprila 2018. i istorijske titule šampiona ABA lige, koju je Budućnost osvojila upravo protiv Zvezde.

Zbog toga je reagovao i crnogorski reprezentativac i dojučerašnji Nikolin saigrač iz Budućnosti Danilo Nikolić.  Njih dvojica su prethodne četiri sezone zajedno igrali u Podgorici i uništavanje murala zbog transfera ga je povredilo.

- Stidi se pos**na strano Podgorice! Voli te brat najviše! - napisao je Nikolić na Tviteru nakon što su mnogobrojni navijači Budućnosti pobesneli na Ivanovića.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading