REŠILI DA KUPE "POLA" BUDUĆNOSTI Zvezda vratila kapitena!
KK Crvena zvezda

Nekadašnji kapiten i jedan od najtrofejnijih igrača Crvene zvezde Luka Mitrović vratio se u klub u kome je ostvario najveće uspehe u karijeri!

- Luka Mitrović je potpisao sa Crvenom zvezdom dvogodišnji ugovor, a svojim povratkom donosi kvalitet, ali i veliko iskustvo koje je sticao igrajući za naš klub takmičarski izuzetno značajne i važne utakmice tokom višegpdišnjeg boravka na Malom Kalemegdanu - saopštili su crveno-beli.

Sada već 28-godišnji krilni centar rodom iz Novog Sada nakon Hemofarma, proveo je u Crvenoj zvezdi čak pet sezona (2012-2017) i tokom tog perioda osvojio je sa klubom sve: 3 ABA lige, 3 šampionata Srbije i 4 Kupa Radivoja Koraća, ali i stekao status kapitena Crvene zvezde koji je znao šta traka nosi sa  sobom na terenu i van njega.

Kao kapiten Crvene zvezde i reprezentativac Srbije prelazi u Bamberg, igrao je i za Manresu, Hapoel iz Jerusalima, a deo protekle sezone proveo je u podgoričkoj Budućnosti sa kojom je igrao finale ABA lige i bio jedan od najboljih igrača tog tima u završnim utakmicama protiv Crvene zvezde.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading