BOMBA JE DETONIRALA NA MALOM KALEMEGDANU Reprezentativac zvanično potpisao za Zvezdu!
KK Crvena zvezda

Crnogorski plejmejker Nikola Ivanović novo je pojačanje Crvene zvezde!

Jedan od najboljih organizatora igre na ovim prostorima potpisao je u večernjim časovima dvogodišnji ugovor sa crveno-belima i predstavljaće veliko pojačanje za crveno-bele kojima predstoje u takmičarskoj sezoni 2021/22. borbe na četiri fronta.

Nikola Ivanović je visok 190 centimetara, rođen je 19. februara 1994. u Podgorici gde je napravio prve košarkaške korake u klubu “Džoker”.

Nakon sezona u Mornaru i Budućnosti, prelazi u Mega Leks, a prvi inostrani angažman imao je u atinskom AEK-u i italijanskoj Orlandini.

Povratkom u Podgoricu 2017. godine preuzima ulogu prvog organizatora igre Budućnosti i crnogorske reprezentacije, a svoj kvalitet pokazivao je u takmičarski najtežim i najizazovnijim utakmicama počev od Evrolige, preko ABA lige i domaćeg šampionata.

Među nekim od najboljih utakmica koje je odigrao u prethodnim sezonama, tokom kojih je osvojio ABA ligu i nastupao u Evrokupu i Evroligi i na kojima je pokazao svoj veliki kvalitet, neke su bile upravo protiv Crvene zvezde u koju prelazi sa ciljem da napravi dalji iskorak u karijeri.

- Crvena zvezda želi puno sreće i uspeha Nikoli Ivanoviću u najvećem izazovu koji ga očekuje u dosadašnjoj karijeri i nastupima za naš klub!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading