ZVEZDA NE ŽELI DA POPUSTI! Crveno-beli spremni da prodaju fudbalera, ali postoji cena za to!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Na "Marakani" spremni za transfer, ali...

Fudbaleri Crvene zvezde saznali su ime prvih potencijalnih rivala na putu ka Ligi šampiona. Prvak naše zemlje sastaće se u drugom kolu kvalifikacija sa pobednikom dvomeča između Makabija iz Haife i Kairata.

Crveno-beli žele da duel sa prilično neugodnim protivnicima dočekaju spremni, pa su tako krenuli u završavanje poslova na transfer pijaci. Aleksandar Dragović je stigao, a iako se očekivalo da će Milan Pavkov napustiti "Marakanu", to se još neće desiti.

Zvezda jeste spremna da proda momka iz Begeča, ali to ne želi da uradi odman na startu kvalivikacija, a još manje iz razloga jer nema dovoljno raspoloživih opcija u špicu. Eventualni odlazak junaka mečeva protiv Liverpula i Milana izvestan je, ali tek krajem leta i tada će zainteresovani klubovi morati da zavuku ruku u džep jer crveno-beli ne žele olako da se reše napadača.

ZVEZDA NE ŽELI DA POPUSTI! Crveno-beli spremni da prodaju fudbalera, ali postoji cena za to!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Postoji interesovanje klubova iz Turske i Rusije, kao i od strane azijskih klubova, ali sve za sada ostaje na priči jer se čeka inicijalna ponuda kojom bi se "opipao puls" šampionu Srbije.

Pavkov je ove sezone imao prilično dobar golgeterski učinak. Postigao je 15 golova na 32 utakmice iako je uglavnom šansu dobijao sa klupe. Crveno-beli nemaju boljeg napadača od njega, kada je u pitanju odnos golova za vreme provedeno na terenu. Pavkov u proseku postiže gol na svakom meču, odnosno na svakih 82 minuta.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading